Posebno za film TOMA

Pesma Ponoć, iz filma Toma, kompozitora Željka Joksimovića u saradnji sa Tozovcem, objavljena je na Jutjub kanalu produkcije Minakord 🎶.

Reč je o omažu velikanima jugoslovenske muzike, a Joksimović je objasnio da je u pitanju duet pevača Tome Zdravkovića i Silvane Armenulić koji nikada nije snimljen. U izjavi za Telegraf.rs je rekao:

Kada sam počeo da komponujem, u glavi sam imao refren, ali sam ipak dugo razmišljao ko bi mogao da napiše ostatak teksta. I na pamet mi je palo u tom trenutku samo Tozovac, imajući u vidu da je on i pisao za Silvanu. Zahvaljujući Mimi, Tozovčevoj supruzi, za 2 sata usred korone, preko telefona smo zajednički završili ovu pesmu, baš onako kako verujem da bi je doneo i sam Toma 😊. Žao mi je što Tozovac nije sad sa nama da čuje i uživa u ovoj pesmi i filmu. Ali želim da verujem da su i pesma i film naš poklon i naklon vrsnim umetnicima poput Tome i Tozovca, koji su nas zadužili svojom umetnošću i inspirisali nas na ovakvu muziku.

Premijera filma TOMA očekuje nas u Beogradu 15. septembra, a već od sutradan kreće bioskopska distribucija širom zemlje 🎬🎥.

Pesmu možete poslušati na linku ispod 👇🏻:

IZVOR: YT / ZELJKO JOKSIMOVIC

Autor: redportal.rs

#Ponoć

#Silvana Armenulić

#Toma Zdravković

#toma

#tozovac