Anastasija Ražnatović podelila delić atmosfere sa gala proslave 😎

Popularni pevač Saša Matić nedavno je napravio veliku proslavu povodom 18. rođendana ćerke Aleksandre. 🎂 Na rođendanskoj proslavi našlo se pregršt Sašinin kolega, a među zvanicama bila je i Anastasija Ražnatović, koja je na Instagram stori objavila nekoliko video-snimaka sa veselja. 🔽

I na ćerkinom rođendanu Saša Matić se latio mikrofona i otpevao nekoliko pesama, što možete čuti u snimcima ispod:

Video: Instagram.com / @raznatovicanastasija

Anastasija Ražnatović je i putem društvenih mreža čestitala Sašinoj ćerci punoletstvo. Mimo Aleksandre, Saša sa suprugom Anđelom ima još jednu ćerku Taru, koja je mlađa.

Video: Instagram.com / @raznatovicanastasija

Kako piše Kurir, tokom proslave Aleksandri je pušten i film sačinjen od video-snimaka napravljenih tokom njenog odrastanja.

- Porodica je nešto najsvetije za mene i oduvek sam bio mišljenja da se svaki odnos mora negovati da bi bio uspešan. Vreme sa suprugom je vreme kad odlazimo u neki naš svet pun pažnje, razumevanja i ljubavi. Još se trudim da je osvojim kao kad je sve počelo, a ona tako lako uspeva da se svaki dan ponovo zaljubim u nju kao da je prvi put. I tako, trajemo godinama i čvrsto verujem da će tako biti zauvek - rekao je pevač jednom prilikom, kako prenosi pomenuti medij.

Autor: redportal.rs

#18

#Proslava

#ROĐENDAN

#anastasija ražnatović

#saša matić