Borba sa depresijom i porocima

Dunja Ilić se konstantno oglašava na Instagramu i svom Jutjub kanalu. Nikada joj nije predstavljalo problem to da govori o svojoj privatnosti, a sada se ponovo oglasila posle manje pauze.

View this post on Instagram

Cao mili, red da se oglasim :) Drzim se i radim :) Jurim kesten boju kose a pala je i nova tetovazica :) Nisam jos uvek za druzenja i price ali eto imala sam potrebu da dam do znanja da sam malo bolje :) Jebena je stvar depresija a jos jebenije kad neko otvoreno prizna i na to mu se rovitom nakaci da ce opet da se ubija, drogira, opija itd. Ja sam sa opijanjima, ubijanjima i drogiranjama zavrsila. A to sto sam zapala u depresiju je sticaj zivotnih okolnosti o kojima ne bih da drobim. Moja depresija je blaga i jebena. Mogu misliti kako je ljudima koji se bore sa jakom depresijom. Ne sprdajte nikog, ne dirajte coveka dok mu je lose ko picke i ne igrajte se sa takvim stanjima kod ljudi. Srbija treba mnogooo da poradi na edukaciji po pitanju mentalnog zdravlja i shvati da je mentalni poremećaj pa bila to i mnogima "bolest dosade" depresija OZBILJNA STVAR! Edukovati se i izgraditi razumevanje i toleranciju a ne suditi, ismejavati i napadati. Odoh opet odavde pa se nadam da cu uskoro imati volje za cesce objave :) Volim vas sve i zelim vam divan dan #mentalhealth #love #toleranceandeducation 🤎🤎🤎

A post shared by Sash... (@sasha______ivanovna) on

IZVOR: IG / sasha_____ivanovna

- Ja sam sa opijanjima, ubijanjima i drogiranjama završila. A to što sam zapala u depresiju je sticaj životnih okolnosti o kojima ne bih da drobim. Moja depresija je blaga i jebena. Mogu misliti kako je ljudima koji se bore sa jakom depresijom. Ne sprdajte nikog, ne dirajte čoveka dok mu je loše kao pičke i ne igrajte se sa takvim stanjima kod ljudi. Srbija treba mnogo da poradi na edukaciji po pitanju mentalnog zdravlja i shvati da je mentalni poremećaj, pa bila to i mnogima “bolest dosade”, ozbiljna stvar! Edukovati se i izgraditi razumevanje i toleranciju, a ne suditi, ismejavati i napadati. Odoh opet odavde, pa se nadam da cu uskoro imati volje za češće objave. Volim vas sve i želim vam divan dan - napisala je Dunja ispod fotografije na kojoj je pokazala svoju novu tetovažu.

Nakon burnih ljubavnih brodoloma, pokušaja samoubistva i smrti oca, Dunja se odselila u Gruziju i sada radi kao tarot tumač. Nekada je sve bilo drugačije, bila je veoma bogata, imala je poslugu i vozače, njena karijera je krenula uzlaznom putanjom, sve dok njen otac nije bankrotirao. Nakon toga ona je napustila Srbiju i preselila se u Gruziju, gde i danas živi i radi.

Autor: redportal.rs

#Dunja Ilić

#depresija

#drogiranje

#samoubistvo