Call of Duty Mobile je upravo objavio svoju najnoviju verziju javnog testa, koja će korisnicima omogućiti da dožive širok spektar novih funkcija na Android i iOS uređajima.

Call of Duty Mobile je upravo objavio svoju najnoviju javnu probnu verziju koja će korisnicima omogućiti da dožive širok spektar novih funkcija na Android i iOS uređajima. Kompanija je to potvrdila putem posta na svom zvaničnom forumu na redditu.

Javna probna verzija Call of Duty Mobile -a sastojaće se od novih funkcija i sadržaja iz predstojećih sezona veoma popularne igre battle royale. Programeri će takođe moći da prikupe direktne povratne informacije od igrača pre uvođenja funkcija. Ako odlučite da preuzmete najnoviju beta verziju igre, moći ćete da uživate u novom sadržaju pre nego što ove funkcije dođu do budućih sezona igre.

Javno testiranje je počelo sa radom 3. septembra i trajaće do 13. septembra (može se završiti ranije ili kasnije), a trenutno je dostupno i za Android i za iOS uređaje.

Veličina datoteke javne verzije testa je preko 2 GB, a ograničenje registracije igrača ograničeno je na 30.000. Sadržaj i funkcije kojima će korisnici moći da pristupe kao deo verzije su još u razvoju, što znači da može doći do nekih grešaka.

Beta verzija će dobiti dve nove karte za više igrača; Hovek Strugara i Sudar. Korisnici će dobiti pristup novim veštinama opreatera, bodovima, oružju, pogodnostima, MP režimu, BR vozilu i BR klasi. Beta verzija će takođe doneti različite optimizacije za režim za više igrača, nove funkcije učitavanja i novi sadržaj Undead Siege.

Ažuriranje zajednice takođe navodi da neće sve ove funkcije i sadržaj biti dostupni u verziji od samog početka.

Autor: Redportal.rs

#Activison

#Call Of Duty Mobile

#IOS

#android