Miljana opasnu lovu duguje Banetu??

Zadrugari su danas dobili svoje prve budžete koje je podelio Lepi Mića. Nakon podelem zadrugari su počeli sa komentarisanjem, usled čega je došlo do sukoba Miljane Kulić i Vampirice.

Naime, Vampirica se nadovezala na Miljanin monolog, koji se sveo na održavanje bukvice u vezi sa njenom humanošću. Naime, Vampirica smatra da odnos ljudi treba da se poštuje bez obzira gde se nalaze.

- Ja sam došla u zabavno-humoristički program, videćeš kako će ta tvoja humanost na kraju, kad ostaneš bez osnovnih namirnica. Ja sam naučila važnu životnu lekciju, da sebi budem na prvom mestu, da bi me i drugi cenili - rekla je Miljana.
- Ti si rekla da si u zabavno-humorističnom programu. Jel ti smatraš da si zabavna kada se tako dereš? Meni nisi zabavna, meni si probila uši - odbrusila je Vampirica.
- Ja se ne derem, ja pričam glasno. Navikla sam da u rijalitiju pričam glasno. A to da li sam zabavna ili nisam? To sam ja dokazala svojim trećim, i svojim petim mestom i podrškom koju imam iza sebe. Dokazala sam time što me čelnici ove kuće zovu svaku sezonu rijalitija, tako da jesam. A ti verovatno nisi ovde ušla samo da se slikaš. Na koji ćeš se ti način izboriti? - pitala ju je Miljana.

Kako je sve to izgledalo i zašto se Bane uneo Miljani u facu, pogledajte na snimku ispod 👇🏻👇🏻:

IZVOR: YT / Zadruga Official

Autor: redportal.rs

#ZADRUGA

#Zadruga 5

#miljanakulić

#vampirica