Severina bivšeg muža navodno nagovorila na sporazumni razvod braka 🤔

Proteklih dana u medijima se pojavila vest da su pevačica Severina Večković i Igor Kojić zvanično razvedeni, tu vest ubrzo su potvrdili i sada već bivši supružnici. U prvom oglašavanju za medije Severina je kazala kako je razvod bio sporazuman, o čemu se sada spekuliše. 🔽

Kako pišu mediji, Igor navodno isprva nije želeo da potpiše papire za sporazumni razvod braka jer se nadao pomirenju, kako je blizak pevačicin prijatelj za Kurir otkrio.

- Igor se nadao pomirenju, pa je zato u početku malo zatezao i odbijao da potpiše papire, ali je Seve ipak našla način da ga umiri i ubedi da je tako najbolje za oboje - objašnjava Severinin prijatelj za pomenuti medij i nastavlja:

- Znam da mu je rekla da u ime velike ljubavi koja je obeležila njihov brak nema potrebe da se prepucavaju i povlače po sudu. Podsetila ga je šta je ona sve prošla s bivšim i stavila mu do znanja da sve ono što su zajedno prošli ne zaslužuje skrnavljenje i prepucavanje. Zamolila ga je da joj ne staje na muku jer je mnogo propatila otkada ima probleme zbog starateljstva nad sinom i objasnila mu da mora da prihvati da je kraj, ali mu je i naglasila da će ga uvek nositi u srcu kao nekog ko je obeležio njen život na divan način. Igor je na kraju popustio i potpisao papire, on je zaista divan momak i ostao je do kraja uz nju.

Foto: Printscreen Pink.rs

Autor: redportal.rs

#Razvod

#Severina

#igor kojić

#papiri

#pomirenje