"Problematični dečak" Džejk Pol pobedio Tajrona Vudlija

Nešto se novo desilo, što se ranije smatralo za nemoguće! U jučerašnjem meču jedan Jutjuber je porazio bivšeg profesionalnog MMA borca u boks meču.

Naime, Džejk Pol (ne mešati ga sa njegovim starijim bratom Loganom Polom, koji je imao sličan meč nedavno sa Flojdom Mejvederom), poznati Jutjuber i jedan onako, kontraverzan lik, pobedio je u bokserskom meču bivšeg UFC šampiona Tajrona Vudlija sudijskom odlukom posle meča koji je trajao 8 rundi.

IZVOR: YT / Jake Paul vs. Tyron Woodley

Pol je tako ostao neporažen u svojoj dosadašnjoj profesionalnoj bokserskoj karijeri (ima 4 profesionalna meča za sad, uključujući ovaj), međutim, bitnija razlika je to što je on do sad smatran za lažnog boksera sa prevelikim ustima. Nakon pobede nad 15 godina starijim šampionom UFC-a, mnogi se slažu da će i njegovi kritičari morati da malo spuste loptu i priznaju mu umeće u ringu.

Tok meča je bio neobičan, oba borca su se dobro držala, međutim, u trenutku kada je izgledalo da je Vudli posustao, Pol je krenuo u odlučan napad što je verovatno i uticalo na sudijsku odluku koja mu je priznala pobedu.

Pomalo očekivano za ovakav ishod, mnogi obožavaoci sporta ili Vudlija su već masovno počeli da zastupaju tezu da je meč bio namešten, međutim, odmah su se javili i oni drugi koji zastupaju tezu da uvek postoje oni koji su spremni da nešto proglašavaju za namešteno ako njihov ljubimac ne pobedi.

Šta je od toga tačno... Prosudite sami. 🤔

IZVOR: TW / @ImjustAverage93

IZVOR: TW / @unidonkey13

Vudliju poraz nije baš najlakše pao, tako da je odmah po proglašenju pobednika počeo da govori da želi revanš, što je Džejk iskoristio davši mu pomalo apsurdan uslov - da istetovira natpis Volim Džejka Pola na svojoj nozi, na šta je Vudli pristao. 😲

Kako je izgledala reakcija Logana Pola posle ovoga, možete videti u ovom tvitu. 👇 Malo je reći da je bio iznenađen, realno. 😄

IZVOR: TW / @clutchrptmedia

Autor: redportal.rs

#MMA

#boks meč

#džejk pol

#jutjuber

#tajron vudli