U Beograd ne dolaze istim povodom 🔽

U prestonicu Srbije nakon Kejt Hadson, Danijela Krejga i Edvarda Nortona, stižu još dve svetski poznate ličnosti. U pitanju je popularni glumac Silvester Stalone i jedna od najpoznatijih manekenki ikad Naomi Kembel. 😎

- Iako Stalone i Naomi ne dolaze u Beograd istim povodom, oboje će imati isti prijem. Sve se sprema u strogoj tajnosti, boraviće u jednom luksuznom hotelu, a sa sobom će imati i obezbeđenJe tokom boravka u našoj prestonici. Ona dolazi 16. septembra, a on stiže u oktobru - otkriva izvor upućen u doček, kako prenosi Blic, i dodaje da Naomi dolazi sa prijateljem koji planira da investira u Srbiji:

- Marko Bizari izvršni direktor brenda Guči dolazi na pregovore o otvaranju njihovog brenda u Beogradu. Najverovatnije će to biti u jednom novootvorenom eksluzivnom tržnom centru. Njegova veoma dobra prijateljica je Naomi koja će doći sa njim kako bi posetila Beograd. Biće u Evropi 16. septembra jer joj Engleska kraljica dodeljuje posebno priznanje. Biće podrška na putu i uživaće na novoj destinaciji, jer su čuli sjajne vesti o našem gradu.

Autor: redportal.rs

#Srbija

#beograd

#naomi kembel

#silvester stalone