Serija bi uskoro trebalo da se emituje na Pinku 📺

Modna kreatorka Biljana Tipsarević nedavno je predstavila svoju novu kolekciju koja nosi ime Resort. Revija je održana u Crnoj Gori, a kreatorka je, osim o njoj, govorila i o seriji u kojoj se oprobala kao glumica. 🧐

Biljana Tipsarević nije želela puno da otkriva o projektu, osim da je u pitanju njena prva uloga i da će serija uskoro početi da se emituje na televiziji Pink. 😎

- Ovog leta radim na jednom veoma lepom projektu. Ekipa je zaista sjajan. Pomogli su mi da se opustim, s obizrom na to da sam se po prvi put našla u ulozi glumice. Ne mogu mnogo da otkrivam, serija će se uskoro emitovati na televiziji Pink, gde ćete moći više da vidite. Jedno veoma lepo iskustvo - rekla je modna kreatorka novinarima Blica, a potom dodala:

Foto: Printscreen Instagram / @biljanatipsarevic

- Ono što je moj fah jeste pravljene kostima za glavne likove u seriji. Svi koji su gledali seriju, znaju da je ona diktirala modne trendove tog vremena i veoma mi je drago da sam deo programa.

- Cilj kostomografa i stilista koji rade na ovom projektu jeste da nametnemo nove modne trendove kod nas, da se srpska verzija serije Dinastija percipira kao što je bila ona verzija davnih dana. Zaista je ostavila trag u srcu svih žena - zaključila je Biljana.

Autor: redportal.rs

#Biljana Tipsarević

#MODA

#glumica

#serija

#uloga