Supruga Maja izostala je sa beogradske premijere filma i time pokrenula brojne glasine 😏

Na beogradskoj premijeri filma Nečista krv: Greh predaka , supruga proslavljenog glumca i producenta Dragana Bjelogrlića Maja Bjelogrlić nije se pojavila što je mnogima zapalo za oko i javnost se zapitala koji je razlog za njeno odsustvovanje sa tako bitnog događaja. 🤔

Foto: Printscreen YouTube/This and That Productions

Njeno nepojavljivanje navodno je pokrenuo brojne glasine i govorkanja u glumačkim krugovima da je razlog za njeno odsustvo odnos Dragana Bjelogrlića i Katarine Radivojević, koji su zajedno radili na ovom filmskom ostvarenju. Supruga Dragana Bjelogrlića izostala je sa beogradske premijere filma Nečista krv: greh predaka i time pokrenula brojne glasine.

Podsetimo, tokom skandala koji je nedavno izbio u hotelu u Nišu, prilikom kojeg je Bjelogrlić napao Gagu Antonijevića, Katarina Radivojević je provodila vreme sa Bjelom u četiri ujutru, te je podgrejala davno zaboravljene priče da su glumac i glumica nešto više od prijatelja, ali i pretpostavlja se da Maji nije bilo svejedno kada je videla supruga sa glumicom u četiri izjutra, kako piše Story.

Foto: ATA images / Objektiv.rs/Antonio Ahel

Stiče se utisak da je Maja Bjelogrlić svojim izostankom sa sinoćneg događaja poslala izvesnu poruku javnosti, šta misli o saradnji Bjelogrlića sa Katarinom, te se svojevremeno spekulisalo o njenom saznanju za navodnu aferu glumca i glumice. Međutim, vrlo je izvesno i da je samo bila sprečena da se pojavi na premijeri, a njen brak sa Bjelogrlićem preživeo je brojne tračeve, pa će shodno tome i najskoriji tračevi pasti u zaborav.

Inače, Maja i Dragan u braku su preko dve decenije, iz kojeg imaju ćerku Miju i sina Alekseja. Supruga Dragana Bjelogrlića svojevremeno se bavila modelingom, ali se po završetku karijere nije javno eksponirala, s obzirom na to da se više ne bavi javnim poslom.

Autor: Story / redportal.rs

#Dragan Bjelogrlić

#Nečista krv - greh predaka

#Premijera

#film

#katarina radivojević

#maja bjelogrlić

#nepojavljivanje