Kad je kriza, bolji smo ujedinjeni 💕💞

Glumica Sofija Vergara imala je 28 godina kada su joj doktori nakon jednog rutinskog pregleda saopštili da ima karcinom štitne žlezde.

- Sa 28 godina i tokom jedne rutinske kontrole, moj lekar je primetio kvržicu na mom vratu. Nekoliko testova sam uradila i onda sam saznala šta je u pitanju. Rak štitne žlezde… Kad ste mladi, tu reč "rak” kada čujete, ne znate gde ćete pre. Počnete o toliko stvari da razmišljate. Ali, trudila sam se da ne paničim. Rešila sam da se dobro, dobro informišem. Tako da sam pročitala sve čega sam se domogla, samo da saznam što više - pričala je ona.

Sofija je tad bila samohrana majka i tek na početku karijere, a tek 9 godina kasnije je dovila ulogu Glorije u serji Moderna porodica, koja ju je proslavila.

- Tad sam mnogo šta naučila i ne samo o toj strašnoj bolesti. Kad je kriza, bolji smo ujedinjeni. Zar nije bilo tako i prošle godine, kad nas je sve "sklopila” korona? Očigledno je da smo uvek bolji zajedno. Tako da i ako ćemo i protiv raka, sigurno je da ćemo bolji biti zajedno - zaključila je ona.

Autor: redportal.rs

#glumica

#rak

#rak štitne žlezde

#rutinski pregled

#sofija vergara