Ja idem uzdignute glave, bez telohranitelja, svuda ☝ Nemam razloga da se plašim!

Dragana Mirković juče je održala pres konferenciju povodom svog velikog koncerta koji će se održati u petak, 20. avgusta u Kragujevcu. Folk carica sprema pravi spektakl za svoju mnogobrojnu publiku, a za novinare pričala je o raznim temama i odgovorila na sva pitanja koja interesuju javnost. 😉

Dragana se, između ostalog, dotakla svog odnosa sa pevačicom Cecom Ražnatović. Ona se prisetila i čuvene rečenice koja je svojevremeno kružila društvenim mrežama: - Da li se poznajemo ili se ne poznajemo?

- U kakvim smo odnosima? Ja stvarno ne znam da li se mi poznajemo ili ne poznajemo. Ono što mene čini mirnom i staloženom, ne plašim se ni jednog pitanja i ničega, to je da ja nikada ni jednu ružnu reč nisam rekla protiv te žene. Znači nikada, nažalost ona jeste, nešto poprilično loše uradila na svojoj slavi pre dve godine, ne znam zašto i čime izazvana. To mi je mnogo žao, jer to je bespotrebno bilo, apsolutno. Stvarno ne znam šta joj je bilo, mora da je bila nešto nervozna, jer ne vidim drugi razlog 🤷‍♀️ - priča Mirkovićeva, pa nastavlja:

- Reći dobro veče, ne vidim da je to neki izazov, da vas neko stvarno onako izvređa pred svima na konferenciji za štampu, ali Bože moj, to je njeno pravo. Ako je ona tako osetila, želela, slobodno. Ja se dobro osećam, ja ovako funkcionišem u životu, ja idem uzdignute glave, mogu da prođem svuda bez telehranitelja, ja znam šta sam govorila u životu, šta sam radila u životu... Ja stvarno nemam razloga da se ničega plašim u životu i da se plašim pitanja, tačno znam šta sam pričala. Ja nikada ništa loše nisam rekla, stvarno ne znam otkud to... Da li je nju neko nešto slagao, neko nešto rekao? Pojma nemam - rekla je Dragana Mirković za Pink.rs.

IZVOR: YT / Pink.rs

Autor: Pink.rs

#Dragana Mirković

#ceca ražnatović

#estrada