Odbila da se pomire i tada je počeo njen horor

Muškarac N. M. (40) iz Beograda uhapšen je zbog sumnje da je 13. avgusta na Zvezdari oteo bivšu devojku I. B., pa je odveo u kuću u Resniku i 3 dana je zverski silovao i tukao.

Policija je uputila nesrećnu devojku na lekarske preglede, a N. M. je određeno zadržavanje do 48 sati i on bi danas trebalo da bude saslušan u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu. Tereti se za krivično delo silovanje, za šta mu preti do 10 godina robije.

ODUZEO JOJ TELEFON

Kako se saznaje od izvora iz istrage, I. B. je 16. avgusta došla u policiju i do detalja opisala kakvu je torturu proživela u prethodna 3 dana.

- Ona je rekla inspektorima da se 13. avgusta dogovorila da se nađe sa bivšim dečkom N. M., koji je navodno hteo samo da popričaju. On je tog dana došao autom po nju na uglu Ustaničke ulice i Bulevara kralja Aleksandra. Njih dvoje su kraće vreme normalno razgovarali i N. M. je, po tvrdnjama I. B., pokušavao da je nagovori da se pomire. Međutim, pošto ona to nije htela, on je počeo da viče na nju i tada je počeo njen pakao - rekao je sagovornik iz istrage i dodao:

- N. M. je tada odvezao bivšu devojku u Resnik, u njegovu kuću, i tamo ju je, kako tvrdi I. B., vezao i zarobio. Navodno, oduzeo joj je mobilni telefon kako bi je sprečio da pozove pomoć. Kako je ispričala I. B., bivši dečko ju je u toj kući više puta krvnički pretukao, ponižavao i silovao najmanje 10 puta.

Posle 3 dana jezive torture N. M. je ubacio I. B. u auto i odvezao je ispred jedne zgrade u Ulici Dušana Radovića na Zvezdari.

I. B. je kazala da ju je N. M. ispred zgrade brutalno išutirao i izudarao bejzbol palicom. Nakon što je završio sa iživljavanjem, seo je u svoj automobil i otišao, ostavivši povređenu devojku da leži na ulici.

Izmučena I. B., čim je malo došla sebi, otišla je u policiju i prijavila bivšeg dečka.

- Kada je dala izjavu, najpre ju je preuzela Hitna pomoć zbog povreda na telu, a potom je upućena na ginekološke preglede. U međuvremenu, policajci su pronašli i priveli osumnjičenog. Sada se čekaju rezultati lekarskih pregleda, koji će odmah biti prosleđeni tužiocu - objasnio je izvor iz istrage.

KOMŠIJE U ŠOKU

Na drugoj strani, Nebojšine komšije iz Resnika su šokirane zbog njegovog hapšenja i ne mogu da veruju da on nasilnik i silovatelj. Komšije su ispričale da su ga u periodu od 13. do 16 avgusta nekoliko puta viđali u prolazu i ništa im kod njega nije delovalo sumnjivo.

- Mislim da mu je tih dana majka bila u kući. Normalno smo pričali s N. M., ne mogu da verujem da je držao zatočenu bivšu devojku i da ju je danima silovao. U svakom slučaju, neka policija to sve dobro ispita i istraži - rekao je komšija N. M.

Autor: pink.rs / informer.rs

#bivša devojka

#nasilje

#otmica

#silovanje