Maja: Dobro znaš da osobe kojima treba stručna pomoć ne odgovaraju za svoja dela...

Na društvenoj mreži Instagram pojavio se audio-snimak na kome se može čuti glas Maje Mariković. U audio-poruci koju je objavila njena bivša drugarica, kako piše Pink.rs, mogu se čuti pretnje bivše zadrugarke.

- Sad ću ti reći jednu stvar i možes slobodno da objaviš ovu poruku javno s obzirom da se baviš sa mnom i mojim životom. Ja ne znam koji ti problem imaš sa mnom i šta sam ja tebi uradila da me ovako javno prozivaš s obzirom da si ti ta koja je bila moj fan, a iz tebi poznatog razloga sada me pljuješ gde god stigneš. Ja ću ti samo reći jednu stvar, niti ti pretim niti bilo šta, a nemoj da zaboraviš da sam ja dolazila kod tebe kući i da sam bila jako bliska sa tobom - rekla je Maja i dodala:

- Tako da ti vrlo dobro znaš, s obzirom da me nazivaš osobom kojoj treba stručna pomoć, a dobro znaš da osobama kojima treba stručna pomoć ne odgovaraju za svoja dela. Tako da ću ti samo reći da povedeš računa šta radiš, nemoj da se igraš mnogo, mnogo si se zaigrala, poručiću ti samo da ti to nije dobro. Sledeći put neću ovako lepo pričati sa tobom.

Pomenuti audio-snimak možete čuti u objavi ispod:

View this post on Instagram

A post shared by ꧁꧁GROFICA 👑 NALE ꧂꧂ (@natasha.jovanovich)

IZVOR: IG / @natasha.jovanovich

Autor: redportal.rs

#audio snimak

#bivša drugarica

#maja marinkovic

#preti