BivŔi američki diplomata sa osmehom na licu

Ričard Grenel, američki diplomata i bivÅ”i izaslanik nekadaÅ”njeg predsednika SAD Donalda Trampa za dijalog Srbije i Kosova trenutno je u Albaniji, gde je doputovao nakon posete Beogradu, a zanimljivo je da se albanskom plažom proÅ”etao u majici na kojoj piÅ”e "Beograd" i to ćirilicom.

Kako Blic saznaje on je u mesto Jala u južnoj Albaniji, doŔao na odmor, ali je ovu priliku iskoristio da se sastane i sa albanskim političarima, kao Ŕto je to učinio i u Beogradu.

Interesantno je da je Grenel izabrao baŔ albansko primorje za svoje letovanje i to odmah nakon Ŕto je svoj odmor započeo u srpskoj prestonici.

Poznat u javnosti da ne krije svoje simpatije prema Srbiji, Grenel se albanskim Å”etaliÅ”tem pored plaže proÅ”etao u majici na kojoj piÅ”e Beograd. Stiče se utisak da je želeo da bude baÅ” viđen u toj majici i da se iskreno zalaže za pomirenje na ovim prostorima.

Podsetimo, bivÅ”i specijalni izaslanik za Kosovo u nedavnoj privatnoj poseti Beogradu sastao se sa nekoliko srpskih zvaničnika, među kojima je i ministar finansija SiniÅ”a Mali.

On je sa ministrom izaÅ”ao i u klub, a svoje oduÅ”eljenje iz beogradskog noćnog provoda podelio je i na druÅ”tvenim mrežama.

pročitajte joŔ

Gori JERUSALIM! šŸ”„

Autor: blic.rs

#Albanija

#beograd

#grenel ričard

#majica