Pasulj ga je skupo koĆĄtao

NebojĆĄa Tubić Ćœabac pretučen je u kafani u mestu Klisa, nadomak Novog Sada, saznaje Kurir. Kontroverzni biznismen je nadrljao, kako kaĆŸe, zbog pasulja.

Biznismen ima podlive po celom telu, posekotinu na desnoj ruci, a zadobio je i nekoliko udaraca u glavu. On je za Kurir otkrio ơta se tačno dogodilo:

- Eto, napali su me neki majmuni. Odveli su me mečki na rupu. Ne volim ja da se ovakvim stvarima daje na značaju. Jednom čoveku ostao sam duĆŸan neke pare. Sve je to moglo normalno da se reĆĄi. Sa prijateljem sam doĆĄao u kafanu i poručio pasulj i sok. Bio sam gladan i rekoh da pojedem neĆĄto. I odjednom, kao, konobarica rekla da nisam platio pasulj. Ej, zamislite, 450 dinara da ja nisam platio. Konobarica je napravila ĆĄtimung za haos. Skapirao sam da je sve dogovoreno. Ja sam se najnormalnije ponaĆĄao i u jednom trenutku neki tip pita ko sam ja
- Izvadio je piĆĄtolj, tetejac, napunjen. Nastala je opĆĄta tuča. Nije se znalo ko pije, ko plaća. Navikao sam na batine, ne osećam bol, samo su modrice ostale. Koliko sam mogao, branio sam se. Ponekad odem tako u tuču da vidim koliko mogu da izdrĆŸim. Isekli su me noĆŸem po ruci. Nema veze, idemo dalje. Nisam ja pi*ka da ih prijavljujem. Nisam ni u bolnicu iĆĄao. Znam ja da uđem među najjače čisto da vidim koliko mogu da izdrĆŸim. Eto, pasulj me je skupo koĆĄtao - poručuje Ćœabac.

Autor: Ljiljana Staniơić

#NebojĆĄa Tubić Ćœabac

#kafana

#pasulj

#tuča