Vera i vernost

KK Partizan okuplja ponovo svoju porodicu i to u Štark areni, domu crno-belih.

Od danas je počela prodaja sezonskih karata za sezonu 2021/2022 i pravo kupovine imaće najverniji navijači Partizana koji su u prethodnoj sezoni finansijski pomogli klubu kada im je bilo najpotrebnije usled doba pandemije koronavirusa i loših finansijskih uslova.

Saopštene prenosimo u celosti:

U sredu, 11. avgusta 2021. putem servisa Ticketline počinje prodaja sezonskih ulaznica za sve utakmice koje će Partizan NIS igrati kao domaćin u sezoni 2021/22. Crno-beli u sezonu ulaze sa najvišim ambicijama, ali i silno pojačani za povratak publike u dvorane. Čuveni huk sa tribina, ona dodatna vrednost tima Partizana koja je kroz istoriju kluba često donosila prevagu u odlučujućim bitkama, ponovo će se čuti pod svodovima Štark Arene i hale „Aleksandar Nikolić“. Ponovo će crno-beli biti kompletni, snažniji za podršku koja ne prestaje već 76 godina, uz pomoć koje su pred Partizanom padali i najjači!
View this post on Instagram

A post shared by KK Partizan NIS Beograd (@partizanbc)

IZVOR: IG / @partizanbc

Dom košarkaša Partizana NIS, ponovo će biti Štark Arena. Ipak, usled ranije ugovorenih evropskih i svetskih šampionata u odbojci, boksu i atletici koji se održavaju u najvećoj dvorani na Balkanu, određeni broj utakmica će crno-beli igrati u svojoj staroj kući, čuvenoj hali „Aleksandar Nikolić“. Zbog toga će svaka ulaznica kupljena za sezonu u Štark Areni imati svoj najpribližniji mogući ekvivalent u hali „Aleksandar Nikolić“ što će kroz numeraciju biti jasno naznačeno na poleđini kartice! Usled svih okolnosti i restrikcija izazvanih pandemijom virusa Kovid 19, u prodaji će se naći ORGANIČEN BROJ ULAZNICA! Stoga požurite i na vreme obezbedite svoje mesto na utakmicama Partizana!
Prvi će do karata doći vlasnici kartica „Vera i vernost“ – ljudi koji su u sezoni 2020/21 dali podršku Partizanu i avansno platili rezervaciju svojih mesta za trenutak kada se omogući povratak u dvorane. Njima će na raspolaganju biti mogućnost kupovine ulaznice za mesta koja su kupovinom kartica „Vera i vernost“ rezervisali ili zamena za neka od mesta koja nisu zauzeta u drugim sektorima. Uz odbijanje već uloženog novca od cene sezonske karte, vlasnici kartica „Vera i vernost“ ostvaruju i 5% popusta u odnosu na istaknutu cenu. Potom će pravo preče kupovine ulaznica imati vlasnici sezonskih karata iz sezone 2019/20. Tek nakon toga, od 23. avgusta, stara mesta se više neće čuvati i preostali kontigent ulaznica će biti pušten u slobodnu prodaju.

Autor: redportal.rs

#Kosarka

#kk partizan

#partizan

#sezonske karte