Tesla je primenjivao tu medicinu

Doktor Nestorović je nedavno gostovao u Jutarnjem programu na Hepi televiziji. Doktor je pored hajke na njega u nekim medijima želeo da se osvrne na nešto pozitivno, a to da uskoro otvara školu integrativne medicine, kako on kaže, alternativna mejnstrim američkoj ili jednostavno istočnjačka medicina.

Prvi student će biti ni manje ni više nego Novak Đoković, koji je u kontaktu sa doktorom Nestorovićem i sam se prijavio da uči. 😁

- Integrativna medicina ima svoje sub-specijalnosti, tradicionalnu kinesku, indijsku, biorezonantnu medicinu ali to sve nema veze sa ovom američkom medicinom. Ti u suštini možeš da završiš tu medicinu u Pekingu a da nisi ni lekar, možeš i homeopatiju u Londonu - rekao je doktor Nestorović.

- U Kini pacijente više leče tradicionalnom medicinom - dodao je doktor.

Doktor je i odgovorio na to što pokušavaju da umanje značaj takozvane alternativne medicine i da je zapravo on jedan od retkih profesora sa medicinskog fakulteta koji je promoviše.

- To je u stvari Teslina medicina ( lečenje strujom), znaš da je Tesla prvi konstruisao onaj vibracioni aparat. Mi smo električni organizam je li tako, svaka naša ćelija ima naboj. Maligne ćelije imaju 10 do 20 mini volti, zdrave ćelije 70 - 80 mini volti. Naboj električni je magnetno polje i frekvenca, ako znaš frekvencu to je cela priča - rekao je doktor Nestorović

- Ako nađeš frekvencu ti možeš da ubiješ ćelije raka, ako pogrešiš možeš i da je stimulišeš to je problem. To je Tesla primenjivao, on je 1896. izlečio 6 pacijenata od raka - nadovezao se doktor Nestorović.

Doktor Nestorović je zaključio da takva vrsta medicine jednostavno nije profitabilna, "ti na kraju samo trošiš struju", po njemu lečenje bi se nakon pronalaska frekvencije svelo samo na vrlo malu potrošnju struje što i nije toliko profitabilan vid lečenja u poređenju sa drugim načinima.

IZVOR: YT / Jutarnji Program TV Happy

Autor: redportal.rs

#Doktor Nestorović

#Novak Đoković

#medicina