Autobiografiju napisao dok je boravio u zatvoru, a sada će prema njoj snimiti film

Reper Stefan Đurić Rasta nedavno je za medije otkrio da je ceo svoj novi album napisao dok je boravio u pritvoru, a sada se u medijima piše da je pored njega ispisao i svoju autobiografiju, koju će u narednom periodu pretočiti u film. 🎬

Kako je za Informer otkrio jedan od saradnika na filmu, on ovim projektom želi da prikaže stranu koju do sada publika nije imala prilike da vidi, a otkriće i detalje odnosa sa bivšom ženom pevačicom Anom Nikolić.

Foto: Printscreen YouTube/RED TV

- Dok je bio u zatvoru, Rasta je počeo da piše autobiografiju, koju trenutno pretvara u scenario za film. Smatra da je u medijima uglavnom predstavljan kao siledžija, narkoman, pa je rešio da ispriča svoju životnu priču. U filmu će biti prikazano njegovo odrastanje u Beogradu, u koji je s porodicom došao iz Prištine, ljubav prema umetnosti i muzici, početak karijere, uspeh... Naravno, otkriće i detalje svog odnosa s Anom Nikolić, njihova tajna viđanja, iznenadno venčanje, zajednički život i razvod. Rukopis je predao Dimitriju Vojnovu, koji ga dorađuje i pretvara u scenario - rekao je jedan od saradnika na filmu za pomenuti medij, pa dodao ko bi mogao da se nađe u glavnoj ženskoj ulozi:

- Rasta je razgovarao sa producentima i složili su se da bi ona bila pun pogodak! Pre svega zato što dosta liči fizički na Anu. Obe su slične visine i građe, Nina Janković ima svetle oči poput pevačice, a i odlična je glumica. Tek treba da kontaktiraju sa njom, ali nadaju se da će pristati da zaigra u filmu.

Foto: Instagram.com/@janxnina

Kada je reč o Rasti, on bi, prema rečima pomenutog izvora, igrao glavnu ulogu, odnosno sebe.

- U zatvoru sam imao dovoljno vremena da razmišljam o svom životu, pa i o prošlosti i budućnosti. Tamo sam napisao ceo album, ali i scenario za film! Shvatio sam da mnogi ljudi ne znaju ko sam zapravo ja, pa sam odlučio da im to pokažem kroz nove pesme, ali i igrano ostvarenje. Za sada mogu samo da vam otkrijem da će film biti veoma emotivan. Mnogo se radujem svemu tome, jer je to nešto skroz novo za mene!

Autor: redportal.rs

#Ana Nikolić

#film

#nina janković

#rasta