Starleta otkrila Markov i svoj stav o ponudama za saradnju koje dobija, a tiču se filmova za odrasle

Starleta i nekadašnja učesnica nekoliko rijaliti programa Stanija Dobrojević govorila je nedavno o ponudama koje je dobila za snimanje filmova za odrasle. Kako pišu mediji, Staniji je upućena ponuda za saradnju i film koji bi snimila sa svojim dečkom Markom Markovićem.

Starletu je kontaktirala produkcijska kuća iz Mađarske, koja joj je navodno za 20 minuta materijala snimljenog sa Markom ponudila 8.000 evra.

Iako nije zainteresovana za ovu vrstu saradnje, Stanija je kazala kako joj ponude ovog tipa prijaju.

Foto: Printscreen RED TV

- Tačno je da mi svašta stiže od ponuda, ali ja ipak ne bih da snimam takve filmove. Ovo što radim za sajt Onlyfans mi se dopada jer sama mogu da snimam i fotografišem sebe kako hoću, a da opet ne bude previše. Interesovanje za moj profil je veliko, te nameravam da razvijam ovaj biznis pored mnogo drugih koje imam sa strane. Svakako da ovakve ponude laskaju, ali više volim kad sam svoj gazda! Marko deli moje mišljenje tako da smo saglasni - rekla je starleta za Republiku.

Podsećamo, Stanija je aktivna na platformi OnlyFans na kojoj objavljuje slike koje korisnici platforme mogu videti ukoliko se pretplate na njen kanal. Takođe, na starletinom Instagram nalogu, koji prati milion ljudi, mogu se videti provokativne slike, koje redovno objavljuje.

View this post on Instagram

A post shared by STANIJA DOBROJEVIĆ (@stanijadobrojevic)

IZVOR: IG / @stanijadobrojevic

Autor: redportal.rs

#Marko Marković

#Stanija Dobrović

#film za odrasle

#ponuda

#saradnja