U toku je rad na prikupljanju svih potrebnih činjenica i dokaza, kao i na identifikovanju svih osoba koje su učestovale u navedenom događaju.

Goran Đ. uhapšen je zbog sumnje da je juče prilikom održavanja Savske regate u mestu Rača kod Bijeljine mačetom povredio više osoba, potvrđeno je za Srpskainfo.

Kako prenosi Blic, tokom regate dešavao se pravi haos i došlo je došlo je narušavanja javnog reda i mira u većem obimu od strane više osoba, te je tom prilikom Goran mačetom povredio nekoliko osoba, piše Srpskainfo.

Nijedna osoba nije životno ugrožena, ali ih je više medicinski zbrinuto u Medicinskom centru Bijeljina.

– Prilikom uspostavljanja narušenog javnog reda i mira, policijski službenici aktivno su sprečavani u primeni svojih policijskih ovlaštenja i tom prilikom su bili prinuđeni da upotrebe sredstva sile. Tom prilikom uhapšen je G.Đ. koji je identifikovan kao jedan od učesnika događaja, dok se za drugima učesnicima intezivno traga. Većina osoba je pobegla sa lica mesta, kako kopnenim, tako i vodenim putem – pojasnila je portparol PU Bijeljina Aleksandra Marić.

O događaju je obavešten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini, koji se izjasnio da se radi o krivičnom delu izazivanje opšte opasnosti.

U toku je rad na prikupljanju svih potrebnih činjenica i dokaza, kao i na identifikovanju svih osoba koje su učestovale u navedenom događaju.

Autor: blic.rs

#Mačeta

#Savska regata

#regata