Idealni ljubimci za život u stanu 🥰

Psi niskog rasta idealan su izbor za porodice koje žive u stanu. Osim što će se odlično uklopiti u prostor, možete ih nositi svuda sa sobom. Odlično se slažu s decom i uglavnom su mirne naravi, ali, baš kao i svi psi, zahtevaju puno brige i ljubavi.

Pomeranac

Pomeranci su jako umiljati, ali povremeno mogu da prave buku. Dobro se slažu s decom, ali najviše kada su deca uz njih još od doba kad su bili štenci. Veoma su odani i zaštitnički nastrojeni. Teški su oko 4 kg i imaju meku, bujnu dlaku.

View this post on Instagram

Funny Eddie😂 and beautiful Mona😍 . . . . . . #pomeraniansofinstagram #pomeranians #justpomeranians #pomeranianstagram #pomeranianspitz #pomeraniansclub #pomeraniansofig #pomeraniansofinsta #pomeraniansale #pomeraniansworld #pomeranianswag #pomeranianslife #lovelypomeranians #pomeraniansrule #pomeraniansg #pomeranianshpitz #pomeranianshihtzu #pomeraniansrcute #pomeraniansoninstagram #cutepomeranians #pomeraniansweden #ilovepomeranians #pomeraniansverige #pomeranianslover #pomeranianslovers #babypomeranians #lovepomeranians #pomeranianslove #whitepomeranians #welove_pomeranians

A post shared by 🎀 𝑀𝓎 𝓃𝒶𝓂𝑒 𝒾𝓈 𝐿💍𝓁𝒶 🎀 (@lola_pomeraniandog) on

IZVOR: IG / @lola_pomeraniandog

Čivava

Čivave se smatraju najmanjim psima na svetu, i često su ljubimci bogataša. Poput pomeranaca, ovi psi su odani i zaštitnički nastrojeni, ali imaju specifičan karakter - puno laju. Teže između 0,5 i 2,5 kg.

View this post on Instagram

😂😂😂 👉🏼 Follow @chihuahua_vibes Via @scottyhubs . . . #dogsofinstaworld #dogsofig #dogsofinstaworld #dogmodel #doggy #mydog #doggie #dog #instadog #ilovemydog #lovemydog #ilovedogs #dailydog #dogs #dogoftheday #dogsofinstagram #doggo #pupper #pup #dogstagram #dogsitting #dogmom #dogwalker #doginstagram #dogstyle #chihuahua #chihuahuas #chihuahuasofinstagram #chihuahuafanatics #chihuahuaworld #chihuahualife

A post shared by 🐾 Chihuahua Vibes (@chihuahua_vibes) on

IZVOR: IG / @chihuahua_vibes

Mops

Ovaj pas, pomalo smešnog izgleda, neizmerno je harizmatičan i simpatičan, i izrazito prijateljski raspoložen. Iako ima mišićavo telo, niskog je rasta, a upravo to ga čini jedinstvenim. Zbog spljoštene njuške teže diše pa tokom noći hrče, što može da smeta onima koji imaju problema sa spavanjem.

View this post on Instagram

Omiljeno mesto 👀

A post shared by Mile (@milethemops) on

IZVOR: @milethemops

Pudlica

Pudlice dolaze u više različitih boja, a njihovi vlasnici ih zbog dlake često vole da uređuju. Jako su poslušni psi i verni svom vlasniku.

View this post on Instagram

Which outfit should he wear for today? 🐩🐾💕 ♛ ♛ ♛ ♛ ♛ ♛ #poodlesofinstagram #dogs #dog #dogsofinstagram #doggo #doggy #poodle #miniaturepoodle #miniaturedog #toypoodle #standardpoodle #instagrampoodle #doglover #dogsofinstaworld #dogs_of_world #instagramdog

A post shared by 𝓁𝑒𝑜 𝓉𝒽𝑒 𝓅𝑜𝑜𝒹𝓁𝑒 (@leothepawsomepoodle) on

IZVOR: IG / @leothepawsomepoodle

Jorkširski terijer

Ova pasmina se lako uklapa u svako domaćinstvo. Odlični su čuvari i pouzdani su i brižni. Teže do 3,2 kg i zahtevaju mnogo šetnje i aktivnosti.

View this post on Instagram

Estoy cansada😫😫❤❤ • • • #yorkielovers

A post shared by 🐾ɴᴏɪᴛᴀ🐾 (@lanoa.yorkshire) on

IZVOR: IG / @lanoa.yorkshire

Autor: Redportal.rs

#Psi