Policija traži bombu ispod automobila!

Tamara Đurić trenutno proživljava pakao jer sumnja da je neko navodno pokušao da je ubije. Kako Kurir saznaje, nepoznata osoba je protekle noći isekla sve kablove u zgradi u kojoj starleta živi sa porodicom na Vračaru i ona trenutno nema struju.

To je utvrdila kada se jutros vratila kući. Tada je primetila da su ulazna vrata otvorena, što joj je odmah bilo sumnjivo. Neko je dešifrovao alarm koji stoji na ulazu, a potom i onesposobio ostale sigurnosne uređaje koji se nalaze u stambenoj zajednici. Tek kada je ušla u zgradu imala je i šta da vidi - ruter koji se nalazi u objektu je odnešen, a kablovi su isečeni, pa samim tim je sve osnesposobljeno. To je za Kurir potvrdila Tamara:

Foto: Pink.rs

- Istina je. Kamere su isečene na hodnicima i u garaži gde su mi parkirani automibili. Sve se odigralo u toku noći. Ja sam noćas bila van grada, a kada sam jutros došla kući primetila sam da je zgrada u haosu. Odmah sam pozvala policiju, koja je došla na lice mesta i izvršila uviđaj. Ne smem da pomislim šta je moglo da se dogodi da sam bila u svom stanu, ili da sam se u toku noći vratila kući - uznemireno priča Đurićeva i nastavlja:

- Taj neko je otključao šifru na kapiji, pa na ulazim vratima što je gotovo nemoguće jer je zgrada obezbeđena najsavremenijom sigurnosnom opremom. Meni ovo sve liči na pokušaj ubistva. Kako drugačije da opišem situaciju koju sam zatekla na licu mesta. Ne smem da upalim automobil dok policija ne završi sa svim proverama. Zgrada ima i obezbeđenje, i to mi je tek sumnjivo kako su uspeli sve da organizuju. Zaista je neprijatna situacija. Štaviše, cela ulica je pod video-nadzorom i sada se nadam da će pripadnici MUP-a da pregledaju sve kamere i da će počinilac uskoro biti poznat. Ono što je meni rečeno, da su ovako nešto mogli samo da urade profesionalci - zaključuje Tamara.

Autor: Kurir / redportal.rs

#Provala

#Tamara Đurić

#UBISTVO

#struja