Opasna svađa poslanika Milačića i tužioca Milivoja Katnića

Sednica Odbora za bezbednost i odbranu prekinuta je nakon što je došlo do incidenta između poslanika Marka Milačića i glavnog specijalnog tužioca Milivoja Katnića.

Milačić je, iako nije član Odbora uzeo reč i kazao da bi Odbor trebalo trebalo da sasluša Zorana Lazovića i ostale koji su u vezi sa kriminalnim klanom Veljka Belivuka.

- Pozivam ovde, što se tiče ove teme oko Belivuka i ekipe da samo dođemo na jedan nivo koji zaslužuje ova priča, a to je nivo smrtne ozbiljnosti. Da pojasnim, mi ovih svih dana, i ja bih volio da se ovaj Odbor bavi tim temama, imamo najdirektnije optužbe iz druge države o učešću crnogorskih državljana u najmonstruoznijoj organizovanoj kriminalnoj grupi koja se svakim danom povezuje sa Crnom Gorom. A ja, reći ću Vam direktno gospodine Katniću, nisam ja vas izjednačio se Belivukom, ja mislim da je Vaša odgovornost u toj grupi veća, politička, sistemska. I da su to obični likvidatori koji nisu mogli ništa da rade u ovoj zemlji... - rekao je Milačić.obračun Milačića i Katnića

Predsednik Odbora Milan Knežević upozorio je Milačića da je izneo ozbiljne optužbe na račun Katnića i da mu on to neće dozvoliti.

View this post on Instagram

A post shared by СПЦ (@odbranacrkve)

IZVOR: IG / odbranacrkve

Zatim se za reč javio Katnić koji je kazao da je Milačić izneo ozbiljne optužbe na njegov račun.

GST je Milačića nazvao "bazdigo*nom", nakon čega su krenuli jedan ka drugom obasipajući se uvredama ali je teži incident spriječili poslanici i skupštinsko obezbjeđenje.

Milačić je Katniću rekao da je "spla*ina" i da "brani mafiju".

Autor: vijesti.me

#incident

#marko milačić

#milivoje katnić

#skupština crne gore

#tuča

#veljko belivuk