Aludira na navodni intimni odnos između Kije i Filipa Đukića

Učesnik Zadruge 4 Stefan Karić tokom sinoćne večeri gostovao je na televiziji Pink u okviru emisije Narod pita, a ono što je gledaocima privuklo pažnju jeste majica koju je bivši zadrugr nosio u programu uživo. 😏

Reč je o klasičnoj crnoj majici na kojoj su bila oslikana dva znaka - za zabranjeno snimanje, kao i za seks na wc šolji. Karić je ovim putem navodno želeo da isprovocira svoju bivšu drugaricu Kristinu Kockar za koju se tokom prve sezone Zadruge tvrdilo da je imala odnose sa Filipom Đukićem u kupatilu u kome nije bilo kamera.

Foto: Printscreen YouTube/Zadruga Official

Takođe, proteklih dana objavljeni su skrinšotovi navodnih poruka između Karića i Kije zbog kojih se piše da je pevačica navodno predlagala Kariću intimni odnos.

- Mnogo sam ih ja pustio i dozvolio da se preko moje grbače peru, da ja ćutim, a da me non-stop pljuju... Kija je direktno iz moje kuće otišla direktno u Zadrugu sa koferom. Viđali smo se i posle Zadruge. Ostali smo dobri, ja sam joj pomogao da nađe stan, koji je kupila preko mene. Šta god joj je trebalo, ja sam bio tu i posle te njene prve Zadruge - otkrio je Karić ranije za Telegraf.

Foto: Printscreen YouTube/Zadruga Official

Autor: redportal.rs

#Stefan Karić

#ZADRUGA

#kija

#majica