Više informacija, o uzrocima ovakve popularnosti, saznaćemo od samog Gocija, na janjetu kod brata Gavra 😎

U vreme novokomponovane muzike i autotjuna Goci Bend i dalje fura svoju priču. Ove godine naročito su ih proslavile i pesme o koroni, a najavljena zatvaranja u muzičkom smislui idu im u prilog. 😅 Gorana Gocija Ivanovića pitali smo kako stoji sa popularnošću i bavi li se kakvim-takvim monitoringom svog lika i dela pa smo dobili sledeći odgovor:

- Na osnovu jednog ispitivanja javnog mnjenja, na reprezentativnom uzorku od 300. 000 ispitanika, u anketi ko su najpopularnije ličnosti u Srbiji, na prvom mestu, nakon osvajanja još jednog Vimbldona, suvereno vlada najbolji svetski teniser Novak Đoković.😎📊 Na drugom mestu nalazi se predsednik Srbije Aleksandar Vučić, a treće mesto pripada najboljem košarkašu sveta i MVP NBA lige za ovu sezonu Nikoli JokićuU trci za popularnost zauzeo sam visoko četvrto sa tendencijom rasta, tako da sam iza sebe na listi ostavio deset najpopularnijih 😊: Ivicu Dačića koji je peti po broju osvojenih glasova, Svetlanu Cecu Ražnatović koja je sedma, odmah iza nje na osmom mestu, nalazi se najbolja srpska atletičarka Ivana Španović, deveti je direktor Grand produkcije Saša Popović, a listu zaključuje, na desetom mestu Jelena Karleuša. 

Foto: Goci bend Facebook/Goci bend Facebook

Boca sa Sokoca izgleda ima najeefektivniji učinak u doba korone 💉, Goci vakciniso pola Srbije, Ne gasi se danima, Gocijeva muzička mašina...samo su neki od naslova portala u zemljama regiona.

Više informacija, o uzrocima ovakve popularnosti saznaćemo od samog Gocija, na janjetu kod brata Gavra, kako kaže, samo da ne bude dima od lošeg ćumura. 😆

Autor: redportal.rs

#Goca sa Sokoca

#Goran Ivanović Goci

#goci bend

#koronavirus