Nije išao u vojsku, pa mora na nečemu da vežba VS. Nisam sigurna koliko bi još bili zajedno 🤔

Da fudbaler Vujadin Savić navodno vara svoju nevenčanu suprugu glumicu Mirku Vasiljević, sa kojom trenutno čeka 4. dete, piše se još od 2014. godine, kada su mediji objavili fotografije na kojima se vidi da se nakon noćnog provoda nepoznata devojka popela na fudbalera i da su se oni naslonili na kola.

Povodom pomenute situacije, koja se odigrala 2014. godine, Mirka Vasiljević govorila je u emisiji AmiG Show gde je tada javno priznala da se Vujadin nalazi na tim fotografijama i da je "malo vežbao". 😏

- Čovek vežbao malo za film - kazala je Mirka i dodala:

- To je neka tema o kojoj nisam želela rado da pričam u medijima iz prostog razloga zato što mediji jesu jedna sedma sila i sa silom se ne treba puno šaliti... On jeste bio na fotografijama, ali šta sad, Bože moj, vežbalo se, tako da ništa strašno.

Foto: Printscreen YouTube/AmiG Show

- Dobro, to znači da si mu oprostila tu vežbu - pitao je Ognjen.

- Pa dobro, nije išao u vojsku, pa mora na nečemu da vežba - odgovorila je glumica tada što možete čuti u videu ispod:

IZVOR: YT / AmiG Show

Mirka Vasiljević ponovo je gostovala kod Ognjena Amidžića u emisiji koja je emitovana ovog utorka, a pitanje koje joj je tada bilo postavljeno glasi:

- Mirka, za koliko puta si sigurna da te je Vujadin prevario do sada?

- Nijednom - rekla je glumica, pa dodala:

Foto: Printscreen YouTube/AmiG Show

- Ja mogu možda da nagađam, ali to nije dobro, ako nagađam ja ga stavim ispred sebe i ne puštam ga dok ne rešimo, a ako sam sigurna, nisam sigurna koliko bi još bili zajedno. Tako da mi je bolje da mislim nijednom!

IZVOR: YT / AmiG Show

Autor: redportal.rs

#Mirka Vasiljević

#Vujadin Savić

#nekad i sad

#prevara