Da li će se Met Dejmon pojaviti u novom delu?

Jedan od najpopularnijih filmskih serijala o ekipi kriminalaca Ocean 11, Ocean 12 i Ocean 13 bi možda bi mogao da dobije novi nastavak. 😎

Original verzija je 2018. dobila i spin-off u kom su glavne uloge tumačile Sandra Bulok, Rijana, En Hetavej i Kejt Blanšet. 👇🏻

IZVOR: YT: Warner Bros. Pictures

Poslednji deo ove franšize izašao je 2007. godine i iako se dosta spekulisalo o novim delovima, nikada ništa zvanično nije potvrđeno. Međutim, jedan od glavnig glumaca Met Dejmon je u jednom intervju prokomentarisao izjavu glumca Dona Čidla koji je rekao da je producent Stiven Soderberg razmišljao o 4. delu pre nego što je glumac Berni Mek prmeinuo 2008. godine:

- Pričali smo o ttome, a onda je Berni preminuo i vrlo brzo smo svi bili kao "Ne, ne želimo to da uradimo" Ali baš sam skoro uradio film sa Stivenom i rekao je: "Mislim da ima način da se ponovo uradi. Razmišljam o tome." Nije išlo dalje od toga, Ali ne znam, ne znam ko bi sve bio tu. Mislim da bi glavna ekipa bila. Bilo bi zanimljivo za videti - rekao je Berni za Entertainment Weekly.

Met Dejmon je u američkoj emisij Good Morning America rekao da bi snimanje novog dela filma bilo totalno na producentu Stivenu, kao i da sve njih smatra osiromašenom bandom s obizom na gubitak dvojice kolega Bernija Maka i Karla Rejnera.

IZVOR: YT / Good Morning America

Autor: redportal.rs

#Flm

#Met Dejmon

#Ocean 11

#Ocean 12

#Ocean 13