Reper nedavno za medije kazao kako je u sporu sa bivšom verenicom zbog starateljstva nad ćerkom

Reper Vuk Mob nedavno je gostovao u jednoj emisiji i tom prilikom kroz suze pričao o ćerki koju je dobio sa sada već bivšom partnerkom novinarkom Oliverom Konatar. Vuk je tokom gostovanja otkrio zbog čega se razišao sa verenicom, ali i da mu ćerka jako nedostaje, te da se sa Oliverom nalazi u sporu oko starateljstva.

Nakon reperovog oglašavanja u medijima, progovorila je i Olivera putem svog Instagrama i napisala da ono što je Vuk Mob izjavio nije tačno, te da mu ona ne brani da viđa ćerku.

- Drage kolege, nemojte me zvati povodom izjava mog bivšeg partnera. Nije istina da bivšem partneru ne dozvoljavam da viđa zajedničko dete. Neprijatno je i gusno da o tome čitam ili slušam. Navela sam da naš odnos neću komentarisati zarad interesa zajedničkog deteta. Ostajem pri tom stavu sa željom da što manje vas učestvuje u farsi i neistinitim navodima. Ovim saopštenjem želim da stavim tačku na tvrdnje da imam bilo kakve veze sa tim što bivši partner ne viđa zajedničko dete - napisala je novinarka na Instagram storiju.

Foto: Instagram.com/@oliverakonatar

Otprilike u isto vreme kada je Olivera objavila pomenuti stori, na svom Instagramu oglasio se i Vuk Mob porukom:

- Samo ti širi laži dok ja ne počnem da pričam istinu - napisao je reper, ali nije naveo kome je ova poruka upućena.

Foto: Instagram.com/@iamvukmob

Autor: redportal.rs

#olivera konatar

#starateljstvo

#vuk mob

#ćerka