Pevačica sa sinovima živi u Smederevu

Pevačica Tanja Savić nedavno je svoje sinove Maksima i Đorđa vratila iz Australije u Srbiju. Kako je ona istakla, njen muž je bez njenog znanja sinove odveo u Australiju i nije želeo da ih vrati.

Nakon više od godinu dana pevačica provodi vreme sa sinovima u Smederevu, a kako su njene komšije i majstori koji renoviraju kuću pored zgrade u kojoj živi Tanje Savić za Kurir otkrile, zbog straha da ih Dušan ponovo ne ukrade, navodno ih ne izvodi napolje.

- Tanju znamo još od ranije, ona je naša sugrađanka, rođena je tu u selu u blizini Smedereva. Dobra je devojka, ali jako nesrećna zbog svega što joj se desilo. Svaki dan, kada se probudi oko jedan popodne, ona izađe na terasu i javi nam se. Popriča malo s nama, posedi i uđe unutra. Slabo izlazi, decu ne šeta jer se plaši ovog njenog bivšeg. On je ludak koji je rekao da bi ih ponovo oteo i odveo od nje ako bude morao - otkrili su radnici, a evo i šta komšinica misli o pevačici:

- Iz te kuće stalno se čuje neka buka i vriska. Žao mi je te dece, za ovo vreme jednom sam ih videla napolju. Tad su išli da bace smeće. Vidi se da su ti dečaci zbunjeni, sigurno je da se i ona namučila jer je majka i ne može da joj bude svejedno, ali opet... Treba i ona i taj Dušan da misle na njih, a ne samo na svoje potrebe - kazala je ona, dok su pripadnici sedme sile pozvonili na interfon.

Foto: Printscreen YouTube/@tanja_savic_private

- Ko je? Ne mogu stvarno da izlazim ni dole, ni na terasu, s decom sam, hvala na razumevanju. Žao mi je, ne mogu, radim nešto, baš sam zauzeta - bila je kratka Savićeva.

Autor: redportal.rs

#Dušan

#Srbija

#Tanja Savić

#australija

#deca

#kuća