Ko mu je kriv kad se oženio Slovenkom

Poznati glumac Ešton Kučer, kojeg najviše pamtimo kao zgodnog i pritupog Kelsa iz serije Vesele sedamdesete, a koji se oženio svojom partnerkom iz istog projekta, inače glumicom ukrajinskog porekla Milom Kunis, da ne kažemo Džeki, ovih dana je otvorio dušu u intervjuu koji je dao za Cheddar News.

Naime, kada je Bransonov Virgin Galactic pustio u prodaju karte za put u svemir, Kučer je, verovali ili ne, bio jedan od prvih kupaca. Međutim, nakon što je sa Kunisovom dobio decu, njegova supruga je, očigledno, s njim morala da ima malo neprijatniji razgovor u četiri oka (od kojih je možda jedno bilo zatvoreno posle razgovora na neko vreme 🤕).

- Kada sam se oženio i dobio decu, moja žena mi je rekla da to nije pametna odluka za porodicu da letim u svemir. Zato što imamo malu decu. Pa završio sam to tako što sam karte vratio nazad kompaniji Virgin Galactic. Trebalo je da budem na sledećem letu, ali neću biti ni na njemu, ali u nekom trenutku ću odleteti u svemir - rekao je Ešton voditeljki, koja se ovom njegovom priznanju nasmejala.

Istina, teško je bilo ne nasmejati se glumcu dok je ovo pričao, jer se dalo primetiti da pažljivo bira reči kojima će ispričati sve u vezi sa njegovom željom da se približi onim pravim zvezdama.

Izgleda da kad se oženiš Slovenkom, prolaziš isto, bilo da si u slovenskoj zemlji bilo u SAD. 🧹😬

IZVOR: TW / @cheddar

Autor: redportal.rs

#Mila Kunis

#Virgin Galactic

#ešton kučer