Top 10 zanimljivosti koje treba znati o nastavku filma

Snimanje drugog dela filma Južni vetar Ubrzanje nedavno je završeno, a kako je najavio reditelj popularnog ostvarenja Miloš Avramović fanovi mogu da očekuju premijeru u februaru ako to dozvoli situacija sa virusom korona.

View this post on Instagram

Danas je taj dan – danas se sprema nova prštalica! Ako već niste, šibajte na SUBSCRIBE na Južni Vetar YouTube kanalu, jer vas danas očekuje prvi u nizu hitova koje vam spremamo sa nastavkom filma. Juice i Šolaja vas čekaju sa Pancirom. Link je u opisu profila – javljajte utiske posle @juice.jedan.jedini @_aleksasolaja_

A post shared by Južni Vetar (@juznivetarfilm) on

IZVOR: IG / @juznivetarfilm

Nenad se vraća iz Amerike - gde je bio nekoliko godina i ima veliku želju da zajedno sa bratom sudeluje u njegovim poslovima.

Marašu ginu bliski ljudi? - Maraš žrtvuje svoje bliske ljude, jer ulazi u nepredvidive situacije koje mogu da ih sve koštaju života.

Akcije više nego ikad - Automobili će leteti u vazduh, a mnobrojni helikopteri će biti korišćeni u oslikavanju kriminalnih scena, ali i ekspolozije zbog kojih će akterima život visiti o koncu.

Petar i Sofija se mire - gledaoci će ovog puta moći da vide kako zapravo izgledaju najbolji dani njihove ljubavi.

View this post on Instagram

Južni Vetar - Ubrzanje POČINJEMO #juznivetargas #južnivetarserija #južnivetargas #juznivetarserija #juznivetarfilm #juznivetar #južnivetarfilm #južnivetarubrzanje #južnivetar #juznivetar2 #JuzniVetar2 #juznivetarubrzanje #JuzniVetar #bikovic #biković #milosbikovic #milošbiković #maraš #maras #baca #baća #miodragradonjic #miodragradonjić @bikovic @radonjicmiodrag

A post shared by "Juzni vetar 2 SERIJA & FILM"🔥 (@juzni_vetar_2_deo) on

IZVOR: IG / @juzni_vetar_2_deo

Maraš udara na crvenog? - Maraš će nastaviti da jača. Jedina osoba koja je iznad njega je Crveni, s kojim će zbog prevlasti imati ozbiljnih problema.

Miloš Biković smršao zbog nastavka - Vreme je provodio na intenzivnim treninzima, a uz sve to vodio je računa o ishrani.

Problemi na setu - Reditelj i scenarista Miloš Avramović otkrio je da su imali problema kako da glumce iz inostranstva dovedu u Srbiju.

Neće biti jakih ženskih likova u nastavku - Film Južni vetar 2: Ubrzanje biće muška priča dok se prostor za snažniju žensku glumačku postavu otvara u seriji.

Lokacije - Iako je bilo u planu da se film snima i u inostranstvu, zbog epidemije korona virusa snimao se na nekoliko lokacija u Srbiji, a glavne su u Knjaževcu i Beogradu.

Koliko je koštao drugi deo? - Veruje se da će 500.000 evra biti dovoljno da pokrije sve troškove ovog visokobudžetnog akcionog filma.

View this post on Instagram

Furija južnog vetra ruši granice i ide preko gužve na prelazima 🔥 Snimanje je u punom gasu: držite se, jer sledeća godina biće cela u znaku Južnog vetra 2: Ubrzanje Ko nam se pridružuje na putu?

A post shared by Južni Vetar (@juznivetarfilm) on

IZVOR: IG / @juznivetarfilm

Autor: Redportal.rs

#južni vetar

#miloš biković

#ubrzanje