Glavni glumac nije mogao da zna da će baš u to vreme prolaziti kroz ličnu tragediju

Film "Skrivena lepota", koji je snimila zaista vrhunska glumačka ekipa, snimljen je tek pre nekoliko godina, ali se ispostavilo da ga vole sve generacije.

Foto: apollon.rs/promo

Do toga nije došlo slučajno, budući da nosi sa sobom univerzalne teme koje su vezane za svakog od nas ponaosob, ona ista pitanja, a često i odgovore, koja svako od nas sebi postavlja u nekom trenutku života.

Ipak, nisu bili svi srećni dok su snimali film. Neobična igra sudbine je dovela do toga da je glavni glumac, Vil Smit, koji je inače bio prezadovoljan što je dobio ulogu Hauarda, čoveka koji mora da preboli veliki gubitak, baš u vreme kad je počelo snimanje proživljavao ličnu tragediju. Naime, baš u to vreme je njegov otac, za koje su ga vezivale svakakve pomešane emocije, umirao.

Foto: apollon.rs/promo

Mnogi veruju da je to ključni razlog što je Smit svog lika prikazao verno, a čak je i sam Smit rekao da je snimanje ovog ostvarenja „terapeutski delovalo“ na njega u tom periodu.

I ovaj film, kao i mnoge druge horor naslove, možete gledati preko aplikacije Apollon, bez reklama i banera, uz besplatno članstvo u prvih 30 dana korišćenja.

Link za aplikaciju se nalazi ovde:

https://register.apollon.rs/

IZVOR: YT / Apollon Media

Autor: redportal.rs

#Kira Najtli

#Vil Smit

#skirvena lepota