Prijaviće slučaj policiji

BANJALUKA: Jednom Banjalučaninu je sinoć pričinjena materijalna šteta u vrednosti od 250 KM. Nepoznata osoba je u periodu između 18 i 21 č. na parkingu Stara autobuska oštrim predmetom isparala vozilo marke škoda oktavija i napravila napomenutu štetu.

Ovaj Banjalučanin se obratio portalu Banjaluka.com:

Ne razumem šta će nekome slova sa mog vozila? Zvao sam danas ovlašćeni servis da pitam koliko koštaju slova da se kupe i rekli su mi da koštaju 49 KM. Znači da bi ovakva slova bez problema bilo moguće naći na auto-otpadu za 20-ak maraka.

Dodao je:

Toliko sam ljut na počinioca da ću danas prijaviti slučaj policiji. Nije mi finansijski važno koliko želim da počinioca zauvek naučim pameti. Sreća njegova je što ga nisam zatekao u vršenju prekršaja.

Ukoliko imate saznanje o počiniocu, ovaj portal moli da im anonimno ostavite u komentaru ispod objave ili da im se javite u inboks.

Prema Krivičnom zakonu Republike Srpske, član 240, stav 1, ko ošteti tuđu stvar ili je protivpravno oduzme radi privremene upotrebe kazniće se novčanom kaznom ili kaznom zatvora do 2 godine.

Autor: banjaluka.com

#BANJALUKA

#automobil

#slova sa automobila

#ukradena slova