Pevačica putuje u Ameriku kako bi privela kraju projekat sa velikom reperkom 🧐

Pevačica Didi J nedavno je krstila ćerku Dajanu na njen prvi rođendan. Tim povodom ekipa emisije Whatzuuuup razgovarala je sa pevačicom, koja je otkrila detalje proslave krštenja, ali i kakvi nas to novi projekti očekuju od nje u narednom periodu. 😎

Didi J otkrila je da je upravo ona bila ta koja je organizovala celokupnu proslavu krštenja za svoju ćerku i istakla da veče pred nije mogla da spava, jer se brinula da li će sve biti onako kako je zamislila.

Foto: Printscreen YouTube/RED TV

- Slavimo danas Dajanin rođendan, upravo smo je krstili onako kako srpski običaji nalažu i ja sam jako uzbuđena zbog toga - rekla je pevačica i potom se zahvalila svima koji su njenoj ćerci čestitali rođendan. 🎂🥳

Povodom krštenja napravljena je skromnija proslava, a veću možemo očekivati za njen rođendan, koji je 22. jula. 😁

Foto: Printscreen YouTube/RED TV

Pevačica je govorila i o odrastanju svoje ćerke i otkrila da li misli da će ona krenuti njenim stopama.

- Nikad se ne zna, ja ću nju podržavati u njenim snovima i želeću da prati svoje snove, kao što ja pratim svoje... Trudiću se da je izvedem na pravi put.

Kada je reč o muzičkoj karijeri, pevačica je otkrila da uskoro putuje u Ameriku kako bi završila projekte koje ima u planu, a nakon toga nas očekuje ludilo na svetskom nivou.

Foto: Printscreen YouTube/RED TV

- Za nekih mesec dana idem u Ameriku, počinjem da radim, završavam taj veliki projekat sa velikom reperkom, završavam spot, i još par spotova, tako da uskoro kreće ludilo na svetskom nivou!

Foto: Printscreen YouTube/RED TV

Ceo intervju sa Didi J možete pogledati u videu ispod:

IZVOR: YT / RED TV

Autor: redportal.rs

#ROĐENDAN

#didi j

#krštenje

#projekat

#red tv

#spot

#whatzuuuup

#ćerka