Nekadašnja rijaliti učesnica potvrdila da je Zola tukao njenu ćerku

Bivša zadrugarka Marija Kulić nedavno je kroz jedan intervju govorila o bivšem "zetu" Lazaru Čoliću Zoli i tom prilikom izjavila kako je on zaslužan za njeno trenutno stanje, odnosno da se zbog njega razbolela.

Podsećamo, Marija Kulić ima tumor limfne žlezde, o čemu više možete čitati u tekstu ispod:

- Kao što sam već rekla kad su me zvali da mi kažu da je uhapšen, mene to uopšte ne zanima i tog čoveka ne želim da komentarišem. Neću da gubim svoje vreme na tog debila. Taj majmun mi je tolike godine iskorišćavao dete, duša me je bolela i boli me zbog nje. On je za sve kriv, zbog sveg tog stresa oko njih ja sam se i razbolela. Ne želim više nikad u životu da ga vidim - izjavila je ona za Kurir i potom potvrdila priču ćerke Miljane da ju je Zola tukao:

- Sve je istina, bio je nemoguć. Zagadio je ceo Niš i okolinu, majmun. Koliko je samo Miljana plakala zbog njega. Sve je to uticalo i na mene, a i na Sinišu. Sećam se tog događaja sa Željkovog rođendana. Miksi je poludela zbog tog narkomana, nije ispuštao telefon iz ruku, ko zna šta je muvao. Šta se sve još dešavalo u tom njihovom stanu i šta mi je Miljana sve prećutala, bolje da ne znam. Ionako nisam najbolje, samo mi fali da mi pozli - zaključila je Marija.

Autor: redportal.rs

#Marija Kulić

#Miljana Kulić

#Zadruga 4

#Zola

#bolest