Milica otkrila da su je podržale kolege, a ne krije da postoji mogućnost za nove filmske projekte

Mladu pevačicu Milicu Pavlović od jeseni moći ćemo da gledamo u glavnoj ulozi dugo najavljivane serije Pevačica. 😎

Pomenuta serija biće emitovana na Superstar kanalu, a Milica je nedavno otkrila kako se oseća i rekla da nema prostora za "kiks" jer tumači glavnu ulogu, te da je oduvek bila prestroga prema sebi.

- Ja volim da budem stroža prema sebi da bih onda dopustila sebi i predah. Nekako je bolje da kada dobijem zadatak „učim za peticu“, pa i da bude četvorka, ili jaka trojka, ja ću biti zadovoljna, ali znam da sam učila za peticu. Takav sam školarac uvek bila. Bila sam vukovac u osnovnoj školi, u srednjoj odlična, na fakultetu takođe odlične ocene. Međutim, kada sam ušla u takmičenje za Zvezde Granda, gde od posla nisam znala ni gde se budim, shvatila sam da mi je bitno da završim fakultet i da ono što učim zaista naučim - rekla je Milica i potom za Objekiv.rs otkrila da su joj veliku podršku pružile i kolege sa estrade.

Foto: Instagram.com/@senoritamilica

- Svako od kolega na koje sam naišla su me pored uopštenih pitanja pitali i za seriju. Ono što je jako lepo i što je meni prijalo je njihov komentar: „Pa, mi smo samo čekali kada ćeš ti dobiti neku ulogu, to nekako ide uz tebe i samo ti to možeš“

Takođe, pevačica je otkrila da nije isključeno da ćemo je u budućnosti gledati i u nekim filmskim projektima, kako prenosi Objektiv.rs.

- Stalno se šalim na tu temu u vezi sa filmom, uvek kažem, ljudi polako, hajmo drugu sezonu, pa ćemo pričati. Moji prijatelji se isto često šale pa kažu: „Čega god da se prihvatiš nekako si talična i opravdaš sve to“. Ja se, zaista, ne prihvatam nečega što mislim da ne mogu da iznesem. Ja ako se prihvatim toga, ja sam školarac i požrtvovana sam, ne plašim se učenja. Ne plašim se toga da kradem znanje od kolega, ne plašim se nove teme, novih ljudi. Uvek sam željna tog pozitivnog znanja i rad me ispunjava - zaključila je Milica.

Autor: redportal.rs

#emitovanje

#glavna uloga

#milica pavlović

#pevačica

#serija