Strelac jedinog gola Marko Milovanović

Partizan je u okviru priprema za narednu sezonu odigrao treći priremni meč protiv Rostova, što je prema rečima trenera Stanojevića najveći izazov do sada.

Stanojević je akcenat stavio na razigravanju Rikarda, povratnika u redove crno-belih, i njegovo uklapanje sa standardnim prvotimcima Partizana, Natkom, Markecom, Zdjelarom...

Rikardo je pokazao zavidnu formu i očekujemo reakcije Stanojevića na njegovu igru i selektovanje.

Meč nije bio nimalo prijateljski, već kao da je reč o jednoj pravoj evro-utakmici u kojoj svi idu na sve. Oba rivala su svesna da nemaju jaču trening pripremnu utakmicu u kojoj mogu da odmere snage.

Partizan je ipak izašao kao pobednik tog duela, reklo bi se sasvim zasluženo. Crno-beli su imali inicijativu tokom čitavog meča.

Pobednički gol postigao je Marko Milovanović koji je zamenio upravo Rikarda u 60. minutu. Asistirao je Lutovac, a još uvek sedamnaestogodišnji Milovanović pronašao put lopte do mreže.

Ovo je Partizanovom vunderkindu već treći gol u ovim pripremnim utakmicama. Rešio je izgleda da u javu pretvori sve novinarske naslove koji ga već porede sa Ibrahimovićem, Halandom...

Ovo je bila poslednja provera crno-belih pred početak sezone, a prva utakmica je sledeće subote. Partizan gostuje Proleteru u Novom Sadu.

Autor: redportal.rs

#Strelac

#marko milovanovic

#partizan

#pripreme

#pripremna utakmica

#proleter

#rostov