Stanijin dečko se oglasio emotivnom porukom na Instagramu

Nekadašnji učesnik Zadruge 2 i sadašnji dečko starlete Stanije Dobrojević Marko Marković prisetio se svog nekadašnjeg ljubimca i najboljeg prijatelja, koji je uginuo pre godinu dana.

- Posle 6 i po godina bezuslovne ljubavi odlaziš na drugi svet. Bila si više od ljubimca, pravi prijatelj - napisao je Marko kada mu je pas uginuo, a danas se ponovo na Instagram nalogu oglasio veoma emotvinom porukom .

View this post on Instagram

A post shared by Marko Marković (@mmarkovic94)

IZVOR: IG / @mmarkovic94

- To nas ne uče na fakultetima. Znaju toliko o svemu da zaborave da napomenu da psi ne umiru. To je sramota, zaista. Ako mislite da je vaš pas uginuo, varate se! On je samo zaspao u vašem srcu. I uzgred, on sve vreme ludo maše repom, i zato vas grudi bole i plačete sve vreme. Ko to može da ne plače kad mu u srcu živi veseli pas koji neprestano maše repom? On vam poručuje: ''Hej, šefe, hvala! Hvala na toplom mestu za večno spavanje, tvoje srce je najbolje mesto za to!'' Kada prvi put zaspu, oni se često bude i neredeovno spavaju, i naravno, zato vas boli i zato plačete sve vreme. Nakon nekog vremena oni spavaju sve duže i duže. Kada se ponekad probude, ponovo mašu repom i ponovo boli. Jako boli! Posle nekoliko godina, oni spavaju dugim, dugim intervalima i vas boli sve ređe. Ali nemojte se prevariti, oni nisu mrtvi, To ne postoji! Žao mi je ljudi koji nemaju pse koji spavaju u svojim srcima. Toliko ste toga propustili. Izvinite, sada moram da idem da se isplačem, pas u mom srcu se upravo probudio - stoji na Instagram storiju na Markovom profilu.

Foto: Instagram.com/@mmarkovic94

Autor: redportal.rs

#Marko Marković

#Stanija Dobrović

#emotivna poruka

#pas

#ugionuo