Pevač nakon snimanja emisije zatekao izgrebana kola

Finalisti ovogodišnje sezone muzičkog takmičenja Zvezde Granda Isaku Šabanoviću tokom gostovanja u jednoj emisiji, samo dan nakon finalnog nastupa, oštećen je automobil.

Kako piše Svet, pevač je bio veoma iznerviran kada je nakon snimanja video svoj auto, a izvor blizak pevaču tvrdi da je to učinio neko iz pakosti i ljubomore na njegov visoki plasman.

- Isak je dobar dečko, nema neprijatelje, ne postoji razlog da mu neko uništi auto. Sigurno je neko iz pakosti i ljubomore to uradio. To se desilo usred dana, sigurno je nekom zasmetao njegov plasman, ne postoji drugi razlog. Sa svim takmičarima zaista ima divan odnos, druže se i poštuju međusobno - priča izvor za Svet i dodaje:

- On je od jednog lokalnog pevača u Bjelom Polju postao preko noći zvezda. Uopšte mu nije bilo bitno da li će odneti pobedu ili ne, narod ga je već zavoleo, već puni kafane i klubove, reklamira mnoge poznate brendove. Samo da mu se posreći da ubode neki hit i nema dalje. Naravno, slava ima i drugu stranu medalje, pa sem što ga obožavaju ima i mnogo onih koji su sujetni i ljubomorni na njegov uspeh, ali to ga ne dotiče mnogo.

View this post on Instagram

A post shared by 🎶Isak Šabanović 🎶 (@isakciksy)

IZVOR: IG / @isakciksy

Autor: redportal.rs

#auto

#isak šabanović

#uništen

#zvezde granda