Indi je navodno na rigoroznim dijetama zbog čega joj se slošilo

Pevačica Indira Indi Aradinović nedavno je otputovala sa novim dečkom u Grčku, odakle redovno deli video-snimke i slike na društvenim mrežama. Kako mediji pišu, pevačici se dan pred polazak na put u Grčku navodno slošilo u jednom beogradskom kafiću.

Indi je prošle godine smanjila zeludac operacijom, nakon čega je dosta smršala, ali i pored pomenutog zahvata Indi navodno dodatno sebe izgladnjuje rigoroznim dijetama, zbog čega joj se slošilo, kako priča njena drugarica, a prenose Pink.rs i Telegraf.rs.

Indi je sedela s drugaricom u našem kafiću i sve je u početku bilo u redu. One stalno svraćaju i svi zaposleni je znaju. Dok su pile kafu, konobar je dotrčao do šanka, zgrabio telefon i rekao da mora da pozove Hitnu pomoć jer se jednoj mušteriji slošilo. Kad sam prišla stolu, tek tada sam videla da je to Indira. Njena drugarica je rekla da ništa nije jela pre nego štu su se našle i da ju je opominjala da ovo može da joj se desi. Nije paničila, bila je smirena, a Indi je posle nekoliko minuta došla sebi. Ipak nismo otkazivali Hitnu pomoć jer se požalila da ništa nije jela.

Foto: Instagram.com/@indy_ara_indira

Kad je vozilo stiglo, lekari su odmah rekli da je najbolja varijanta da Indi priključe na infuziju pošto se izgladnjivala i da je to najbolje rešenja da joj što pre bude bolje.

Pevačica je jednom prilikom kazala da tokom jednog obroka pojede oko 100 grama hrane, a nekad i manje, dok se povremeno desi i da preskoči obrok.

Kad smanjite želudac, sitost osetite već posle nekoliko zalogaja. Zato se brzo mršavi, ja, recimo, jedem 100 grama hrane po obroku, a nekad ni toliko. Ne traži mi organizam hranu, ali se dobro osećam, pa s tim nemam problem. Zadovoljna sam izgledom i kilažom, ali vidim da ljudi iz mog okruženja misle da sam preterala sa mršavljenjem. Sve dok se lepo osećam, u redu je.

Autor: redportal.rs

#Indira Aradinović

#dijeta

#indi

#onesvestila se

#operacija