Dragi naši prijatelji, drugovi i familijo, pošto niste mogli da nas rastavite, kao i što ste to želeli. Evo sada se mnogima ispunila želja što nismo sada zajedno, napisala je Aleksandrova supruga Ljiljana P.

Aleksandar Nemet (30) iz Vršca izvršio je samoubistvo skokom sa terase 12. sprata zgrade u Berlinu! Svoju smrt uživo je prenosio putem Fejsbuka, a pre skoka u ambis izgovorio je: „ Prijatelji, neprijatelji, braćo, kumovi, hoću da skočim sa sa 12. sprata zgrade, a svega mi je preko kur*a“.

Kako saznajemo, tragedija se dogodila 26. juna u Nemačkoj gde je nesrećni Aleksandar boravio neko vreme. Popeo se na terasu stana, a zatim je putem Fejsbuka prenosio svoju smrt. Nakon što je izgovorio da će da skoči, nizali su se komentari prijatelja koji su pokušavali da ga odgovore od skoka.

Uznemirujući prenos je trajao 13 minuta, a u jednom trenutku se čula policija koju je najverovatnije pozvao neko od njegovih prijatelja. Aleksandar je pričao na nemačkom, a zatim je prebacio noge preko ograde.  U jednom trenutku se uhvatio za sims, dok mu je telo visilo, što je moglo da se vidi na Fejsbuku. Telefon se tresao, a zatim je prestao snimak.

Uoči samoubistva Aleksandar je postavio kolažnu fotografiju sa njegovom suprugom Ljiljanom P., iznad koje je napisao „Jedina i jedina zauvek u mom srcu“.

- Najgore je kad te izje*u oni do kojih ti je stalo... - napisao je Aleksandar svoj poslednji status.

Komentari i izjave saučešća njegovih šokiranih prijatelja nizali su se ispod njegovih fotografija. Supruga Ljiljana oprostila se od njega sa nekoliko srceparajućih poruka:

- Ni glasa u dugim noćima ne mogu da ti čujem, a dušu ranjenu ne mogu da krijem. Nedostaješ mi mnogo. Da li poželiš da me vidiš, pošto ja tebe ne mogu, sve si mi srušio i naše živote uništio. Tugu za ceo život si mi ostavio. Da li imaš nešto da mi kažeš? Da dođeš da te vidim samo na jedan trenutak, samo to želim od tebe i ništa više - napisala je njegova supruga na Fejsbuku.

Uzalud ga ubeđivali!

Pre nego što je Aleksandar skočio prijatelji su ga ubeđivali u komentarima da to ne uradi. - Druže, nemoj to da radiš, molim te, nemoj nisi sam! Daj, bre, imaš decu i ženu trudnu, daj nisi mali - glasio je jedan od komentara. Ispred zgrade nalazila se ekipa Hitne pomoći ali i pregovarači iz policije, međutim, Aleksandar je to ipak učinio.

Da postoji mogućnost da njihova ljubav nije imala veliku podršku porodice i rodbine govori njena objava na profilu pokojnog supruga.

- Dragi naši prijatelji, drugovi i familijo, pošto niste mogli da nas rastavite, kao i što ste to želeli. Evo sada se mnogima ispunila želja što nismo sada zajedno, ali doći će i taj dan kada ćemo opet biti zajedno. Mozda što pre, a možda i kasnije. Mnogo mi nedostaješ i ako ja tebe ne vidim i ne čujem, možda ti mene da, ostavio si mi tugu i bol i ništa više - napisala je očajna devojka koja se neprstano pita na profilu „ zašto je to uradio“.

Za sada nije zvanično poznat razlog zbog kojeg je digao ruku na sebe. Utvrđuju se okolnosti tragedije.

Autor: Alo.rs

#berlin

#muškarac skočio sa zgrade

#samoubistvo

#vršac