Kreće najinteresantniji deo takmičenja

Sutra od 18 č. utakmicom između Velsa i Danske počinje eliminaciona faza na ovogodišnjem Evropskom prvenstvu. Kada se pogleda kostur može da se vidi da je jedan deo izrazito jak, dok je drugi deo nešto slabiji. Ali tako je kako je, nema više izgovora jer će svaka utakmica biti izrazito teška.

IZVOR: TW / @EURO2020

Videćemo dva klasika, u jednom će se sastati branilac trofeja Portugal i izrazito jaka Belgija dok će u drugom snage odmeriti Nemačka i Engleska.

Italijani su najviše pokazali na ovom prvenstvu i u borbi za 1/4 finale će se sastati sa Austrijom. Francuzi će svoj put ka trofeju započeti protiv Švajcarske koja nije mnogo pokazala na ovom prvenstvu ali svakako ima dobru ekipu.

Vicešampioni sveta Hrvati će odmeriti snage sa podmlađenom Španijom, dok će jedno od prijatnijih iznenađenja Švedska igrati protiv Ukrajine koju predvodi Ševčenko. Holanđani igraju sa Češkom koja je tvrda ekipa pa Holanđanima neće biti baš lako.

Vels igra protiv Danske koja je pobedom nad Rusijom obezbedila prolaz dalje. Danci sanjaju o prolasku dalje, a kompletna situacija koja im se dogodila ih je dodatno motivisala da igraju još bolje i požrtvovanije.

Autor: redportal.rs

#Evropa

#eliminacija

#evropsko prvenstvo

#fudbal