Nije mogao da dođe sebi od besa 🤬

Kristijan Golubović primetio je da je Kristina Spalević vodila jako dug razgovor sa Nenadom Aleksićem Ša.

- Ne postoji devojka sa kojom bih ja razgovarao ovde 5 sati. Nije problem što je ona nosila njemu neku hranu, nego što nikome nije rekla. Da sam ja to radio sa Tarom, on bi izgoreo! - rekao je Kristijan.

- Tebra, da li si realan?! - čudio se Ša.

IZVOR: YT / Zadruga Official

- Svakome bi smetalo - dodao je Đedović.

- Ja ne ljubomorišem, ali ono što ja vidim jeste vajb! Prvo, ne može da ona puši dok je sa mnom, zašto joj nije dao kolač? Šta bi radio da ja 4 sata pričam sa Tarom? Ne zameram ja tebi, nego njoj zameram to džukačko ponašanje. Oboje mi pu*ite ku*ac, to su ku*vinske priče! Neka te sad je*e Ša! Pu* mi ku*ac nje i njenog ku*varluka - nastavljao je Golubović.

IZVOR: YT / Zadruga Official

- Evo, sad Kristijan kaže da njemu priča iste priče koje je pričala Kristijanu - rekao je Đedović.

- Da li ste bolesni, da ja muvam Kristijanovu devojku?! - vikao je Ša.

- Ma, ja njemu nisam želeo da kažem da Tara dahće na Čorbinom ramenu, ali Kristinu može da je*e svako! Srećan sam što mi ku*va neće roditi dete! - besneo je Golubović.

Kristijan je toliko bio besan, da nije mogao da prestane da govori o tome kakva je Kristina, a usput je spomenuo i Ivanu:

- Da ispadne da sam Ivanu zbog nje prevario. Ja sam prevario Ivanu zato što mi se popela na glavu. A ovu nit volim nit sam zaljubljen u nju. Nego sam se ponašao tako da je napenalim.

Pogledajte u nastavku kako je sve to izgledalo i šta je Kiki otkrio:

IZVOR: YT / Zadruga Official

IZVOR: YT / Zadruga Official

Autor: redportal.rs

#Kristijan Golubović

#Kristina Spalević

#Nenad Aleksić Ša