Kao pre koronavirusa

Ekipe Hitne pomoći u Beogradu noćas su imale čak 26 intervencija na javnim mestima, uglavnom zbog alkoholisanih sugrađana i tuča. Kako navode za Tanjug iz Hitne pomoći, dogodile su se dve saobraćajne nezgode, bez teže povređenih.

Prva je bila sat posle ponoći kod beogradske Arene, odakle je 1 ženska osoba sa lakšim povredama glave prevezena u Urgentni centar radi dalje dijagnostike. sezonskog gripa ili nazeba.

Druga nezgoda se dogodila u 02.06 časova, kod tunela u ulici Tadeuša Košćuškog, kada se jedan automobil prevrnuo na bok, ali je i ovaj udes prošla bez teže povređenih.Iz Hitne pomoći upozoravaju na visoke temperature i savetuju građane da izbegavaju najtoplije delove dana i uzimaju što više tečnosti.

Broj suspektnih kovid pacijenata je i dalje u padu, ali kao i svakoga dana, javljali su se hronični bolesnici - hipertenzičari koji su loše reagovali na svoje terapije, pacijenti sa kardio-vaskularnim i respiratornim tegobama, pacijenti sa akutnim problemima i oni koji su se raspitivali za simptome kovida,

Autor: tanjug.rs / pink.rs

#beograd

#beograd nocu

#hitna pomoc