Numerolog Gordana Dragišić i Gordana Sekulić, koja proučava auru, postavile dijagnozu Maci 😄

Jedna od tema dana u Kasnom Zornjaku bila je aura, kao i numerologija, a Draganu Marinkoviću Maci u studiju Kasnog Zornjaka društvo su pravila dva stručnjaka iz ovih oblasti - numerolog Gordana Goca Dragišić i Gordana Sekulić, koja proučava auru.

Gordana Sekulić tokom emisije otkrila je koliko je aura bitna za svakoga od nas. Aura se može doživeti i videti preko jednog posebnom programa na kome Goca i radi, a isprobao ga je lično Maca.

Putem pomenutog programa Goca je utvrdila da Maca ima plav tip ličnosti, tj plavu auru, a pored nje postoje i crvena (označava lidere) , žuta (veseljaci) , zelena (izbegavaju svađe), narandžasta (osvajači)... Svaka od boja označava jedan tip ličnosti sa određenim karakteristikama i na taj način može se uraditi određena vrsta predijagnostike.

Foto: Printscreen YouTube/RED TV

Kada je prislonio prst na aparat koji čita auru utvrđeno je da Maca ima plav tip ličnosti i problem sa grlenom čakrom koja je nešto niže postavljena nego što bi trebalo, a to znači da voditelj često ne kaže ono što želi, već dosta toga zadrži u sebi. Takođe, kod ljudi sa plavim tipom ličnosti logika prednjači, uvek slušaju razum i često sebe stavljaju na drugo mesto.

Kada je reč o numerologiji, Macina druga gošća numerološkinja Goca Dragišić takođe je posavetovala Macu na šta bi trebao da obrati pažnju u skladu sa datumom rođenja. Kako je rekla, Maca je veoma emotivna osoba i veoma je vezan za porodicu, odnosno žene u svojoj porodici. On je neko ko će ceo život da radi i stvara nešto novo. Ova godina će mu biti nešto teža od naredne, a trenutno bi trebalo da povede računa oko finansija za kuću koju gradi, jer može postojati mogućnost da se pojave neki troškovi koji su skriveni ili neplanirani, objasnila je Goca.

Foto: Printscreen RED TV

Numerološkinja je gledaocima RED TV-a objasnila da vreme rođenja nije toliko bitno, već datum, mesec i godina. Na osnovu toga računa se numerološki broj koji sa sobom nosi određene karakteristike i na osnovu koga se može tumačiti nečiji život ili problem.

Goca je otkrila da se njene mušterije najviše interesuju za ljubav, dok je zdravlje na poslednjem mestu, iako ona uvek savetuje da se kod zdravstvenih problema poseti prvo lekar. Takođe, ona je govorila i o pojedinim zahtevima mušterija, te je kazala da neke majke traže da im kaže koji datum rođenja je najpovoljniji za rađanje bebe.

Autor: redportal.rs

#Kasni Zornjak

#aura

#gordana dragišić

#gordana sekulić

#numerologija