Aca Lukas u svojoj knjizi detaljno opisao svađe sa bivšom ženom

Pevač Aca Lukas nedavno je objavio svoju knjigu koja nosi ime Ovo sam ja, u kojoj je prikazao sve ono što nismo znali o njemu i njegovom životu. Tako je pevač u knjizi otkrio da je godinu dana bio u vezi sa pokojnom pevačicom Ksenijom Pajčin, kao i da je bivšu ženu Sonju Vuksanović prevario sa jednom pevačicom.

Pevačica sa kojom je Aca Lukas varao svoju ženu navodno je Ana Sević, koja se nedavno udala za Danijela Nedeljkovića, kome je rodila i dete. Ove navode ukratko je prokomentarisao i bivši muž Ane Sević Darko Lazić, koji je tom prilikom rekao:

- Auu, čuli ste za to? Na tu temu baš ništa neću da komentarišem - bio je kratak pevač, prenosi Kurir.

Foto: Printscreen Pink.rs

U nastavku delimo sa vama i jedan deo knjige Ovo sam ja, u kome je Aca Lukas opisao žučne svađe koje je imao sa Sonjom.

- Počinju svađe. Strašne. Oboje smo, naravno, grešili, ali nismo priznavali svoje greške. Kroz svađu sam shvatio da je počeo da se vraća stari Aca, koji govori ono što misli i radi ono što hoće. A pošto je to bilo zabranjeno, počeo sam da dolazim kući pijan, dekintiran, drogiran. Aca u najgorem izdanju! I sve je polako počelo da gubi smisao. Nabrajala je u svađi šta sam sve ja. Naše svađe su bile užasne. I to svađe pred decom. Od dranja nam izlete žile na vratu i kao da će eksplodirati. Tvrdoglavi oboje, ne prihvatamo svoj deo krivice. Užasne rečenice. Volim je, a vređam je. Kad sam hteo da krenem, ona mi se unela u lice. „Da nećeš da me udariš!“ A pogan jezik čak i za razjarenu ženu - napisao je Lukas i dodao da je tada priznao nepostojeću krivicu za porodično nasilje i dobio godinu i po dana, uslovno na tri godine.

Foto: Printscreen YouTube/AmiG Show

Autor: redportal.rs

#Sonja Vuksanović

#aca lukas

#ana sević

#darko lazić

#knjiga

#ovo sam ja

#prevara