Poklon koji je namenila sinu Aleksandru 🥰

Lopovi su provalili u stan pevačice Severine Kojić (49) u ponedeljak i opljačkali ga. Tom prilikom oni su odneli umetnine, sve što je iole vredno i nakit u vrednosti od čak 300.000 evra. U tom momentu Severina nije bila u stanu, a pljačkaši su vezali njenu kućnu pomoćnicu. Pljačku su izvršila dva još nepoznata počinioca koji su nakon čina pobegli u nepoznatom pravcu.

- U događaju nije bilo povređenih. Sprovodi se detaljno kriminalističko istraživanje u svrhu pronalaženja počinioca - navode hrvatski mediji.

- Razumite me da ne mogu ništa govoriti. Neka su svi, pre svega, živi i zdravi. Naravno da neke ukradene stvari za mene imaju pre svega sentimentalnu vrednost, ali s tim ću se lakše nositi. Stvari imaju vrednost, ali se mogu nadoknaditi, izgubljeno vreme, bez mog deteta, ne može se nikad nadoknaditi - izjavila je Severina ovim povodom.

Među nakitom koji joj je ukraden nalazi se i specijalni medaljon koji je pevačica namenila svom sinu Aleksandru, komad od belog zlata vredan je nekoliko hiljada evra, a imao je i specijalno izgraviranu poruku posvećenu devetogodišnjem dečaku. Kojićka se nije oglašavala još uvek, ali jeste njen saradnik Davor Grgin:

- Hvala bogu, svi su dobro. Za sve ostalo vas moramo usmeriti na policiju.

Autor: Pink.rs

#Lopovi

#Severina

#nakit

#pljačka

#provalnici