Ispunila majci veliku želju 😎

Pevačica Ceca Ražnatović juče je u svojoj vili na Dedinju proslavila 48 rođendan u društvu porodice, prijatelja i poslovnih saradnika. Ceci su deca i dečko pripredili žurku iznendađenja, a više o njoj možete saznati u tekstu ispod:

Ceca nije želela da otkriva šta joj je dečko Bogdan Srejović poklonio za rođendan, ali je poznato da je njena naslednica Anastasija vodi na putovanje u Madrid.

- Ceca je često putovala, ali zbog prirode posla nije mogla da se zadržava u svetskim gradovima po kojima je pevala. Anastasija je rešila da je ove godine, dok se pevanje i nastupi još nisu vratili u onaj tempo kojim Ceca inače radi, odvede na putovanje u Madrid - rekao je izvor blizak Ražnatovićima i potom dodao:

Foto: Informer.rs/@cecaraznatovic

- One su tokom karantina gledale reportaže o Španiji i Madridu i Ceca je tada poželela da sve vidi uživo. Anastasija je to zapamtila i sada je bio dobar trenutak da mami ispuni veliku želju. U Madrid će otići same, bez muškaraca, na jedno pravo žensko putovanje koje će biti ispunjeno hedonističkim ritualima i šopingom - kaže izvor i otkriva još nekoliko detalja oko putovanja.

- Anastasija je uplatila ekskluzivni hotel u centru španske prestonice sa pet zvezdica. Do tamo će leteti biznis klasom, a hotel ima ogroman spa što Ceca posebno voli. Biće smeštene u apartmanu sa kupatilom u spavaćoj sobi i džakuzijem na terasi - saznaje Alo.

Autor: redportal.rs

#ROĐENDAN

#anastasija ražnatović

#ceca

#madrid

#poklon