Pevač otkrio sve o preseljenju i zbog čega je odlučio da napravi taj korak

Pevač Darko Lazić poslednjih dana nalazi se pod budnim okom javnosti zbog raskida veridbe sa sada već bivšom partnerkom Marinom Gagić, sa kojom ima i sina Alekseja. Naime, Darko je za Kurir otkrio da nakon letnje sezone planira da se odseli iz Srbije.

Pevač je otkrio da će se za nekoliko meseci preseliti u Nemačku i da tamo želi da započne neki potpuno novi život.

- Svi me pitaju za nove pesme, ali, iskreno da ti kažem, ne radim na albumu, imam druge planove. Posle letnje sezone selim se u Nemačku - kazao je Darko za Kurir i potom otkrio zbog čega se odlučio na ovako veliki i neočekivan korak:

- Da, definitivno je, odlučio sam da započnem neki sasvim novi život. Imam 30 godina, dosta je bilo zajebancije. Živeo sam i proživeo, sada je vreme da nešto napravim. U planu mi je da tamo otvorim kafanu ili restoran, da se skućim. Videćemo kako će ispasti - objasnio je pevač i potom dodao da će nastaviti da peva i nakon što dođe do preseljenja.

Foto: Instagram.com/darkolazicofficial

- Pevanje je moja prva ljubav i nastaviću da pevam. To volim i umem da radim, samo ću se skloniti odavde. Ne prija mi više ovaj način života i sva ludnica koja se oko mene dešava. Sigurno je da će mi nedostajati porodica, majka, deca, ali viđaćemo se. Ne planiram da se zaljubim, ako se desi super, to mi nije sada primarni cilj. Možda i tamo nađem sreću i izgradim porodicu - iskren je bio pevač koji je potom otkrio da će tokom čitavog leta imati nastupe.

- Imam celo leto zakazane nastupe, samo da ne pooštre mere i biće super. Pretežno ću pevati po primorju i u inostranstvu, Hrvatska, Crna Gora, Austrija - završio je Lazić.

Autor: redportal.rs

#Marina Gagić

#Nemačka

#darko lazic

#selidba